Fragt fra kun 39 kr. - Fri Fragt fra 599 kr.*

Svampeplakat - 70x100cm

Svampeplakat - 70x100cm

På lager
179,00 kr.
Inkl. moms 1-3 hverdage.

Smuk svampe plakat i størrelsen 70 x 100 cm Læs mere om svampe plakaten længere nede på siden.
Se alle vores plakater med træer, planter og organismer her

Varetilpasning

Glem ikke at gemme din brugerdefinering for at kunne tilføje til kurven
  • valgfri Maks. 250 tegn
  • valgfri Maks. 250 tegn
  • valgfri Maks. 250 tegn
  • valgfri Maks. 250 tegn
  • valgfri Maks. 250 tegn
  • valgfri Maks. 250 tegn

Kunder der købte denne vare, købte også

Svampe Plakat 70 x 100 cm fra Scandposters

41 flotte illustrationer af Europæiske svampe - Både spiselige OG giftige. Svampene er markeret med *Spiselig **God spisesvamp *** Fortrinlig spisesvamp. Samt |Giftig i rå tilstand, men spiselig efter kogning| |Giftig|Meget giftig|Dødeligt giftig. Svampene er ligeledes angivet med størrelse i diameter. Udover Latin, er de også angivet på Dansk, Norsk, Svensk, Tysk, Engelsk og Fransk. Dorte og Leif Ringtved er kunstnerne bag illustrationerne. God til at give et overblik og en styrket interesse for nogle af Europas smukkeste svampe Din Svampe Plakat kommer på kraftigt og skinnende papir der er holdbart i lang tid. Her er den fulde liste over hvilke svampe der er med på plakaten: Grøn fluesvamp, Foranderlig skælhat, Brunstokket rørhat, Trompet-kantarel, Vårmusseron, Spise morkel, Spiselig rørhat/Karl Johan, Sodbrun sneglehat, Mark-champignon, Ager-champignon, Kornet rørhat, Violet hekserings-ridderhat, Hummer-skørhat, Ægte ridderhat, Flad støvbold, Gråhvid melhat, Skarlagen-vokshat, Eng-vokshat, Paryk-blækhat, Grå slimslør, Velsmagende mælkehat, Elledans-bruskhat, Rød fluesvamp, Almindelig pigsvamp, Ferskengul skørhat, Bleg hekserings-ridderhat, Stor trompetsvamp, Have-champignon, gul fløjsfod, Krystal-støvbold, Kæmpe-tragtridderhat, Højstokket støvbold, Almindelig kantarel, Snehvid fluesvamp, Sødtduftende mælkehat, Almindelig østershat, Grå ridderhat, Almindelig blækhat, Stor parasolhat, Brungul rørhat, Oksetunge. Skal du ud og plukke svampe?: Vær 100% sikker på at det er den rigtige svamp du har fundet, inden du putter den i munden. Er du ny i branchen, så rådfør dig evt. med nogle eksperter eller kig efter sammenligninger i en svampebog. Se vores øvrige naturplakater

Slaraffenland for nørder

De danske skover er om efteråret et sandt slaraffenland for naturnørder og svampesamlere.

Når den første regn falder efter en god, lang og varm sommer, så myldrer fascinerende og farvestrålende svampe op af jorden, og det er bare med at gribe svampekurven og trække i det regntætte tøj. De fleste skove er åbne for alle, så det er bare med at komme ud af vagten. Har man først fundet et godt spot, kommer man ofte tilbage hvert eneste år, og mange svampejægere afslører aldrig hvor de for eksempel finder kantarel eller Karl Johan.

Men det kan være svært at komme i gang som svampesamler.

Det skyldes for det første at det kan være svært som nybegynder at kende forskel på svampene, og for det andet at en del svampe kan være giftige nogen endda meget giftige. Derfor skal man sætte sig godt ind i, hvad man laver, og altid medbringe en god svampebog.

Om plakaten

Her kan du stifte bekendtskab med og lære om de flest almindelig danske svampe. Både giftige svampe som rød fluesvamp, grøn fluesvamp og snehvid fluesvamp og selvfølgelig lækre og spiselige svampe som almindelig kantarel, spiselig morkel, mark champignon og almindelig østershat.

For et gøre det endnu nemmere er svampene oven i købet klassificeret efter hvor spiselige eller giftige de er, så du nemt kan vurdere om det er noget du skal have med hjem.

På denne svampe plakat er er størrelsen på svampene ligeledes angivet ligesom du kan se deres navne på både latin, dansk, norsk, svensk, tysk, engelsk og fransk. Illustrationerne er lavet af Dorte og Leif Ringtved, og der er på denne svampe plakat portrætteret hele 41 forskellige svampe, som alle vokser i den danske natur.

Hos NaturHandel.dk kan du finde alt fra Fugle plakater og en Hval plakat til Insektsuger og fiskenet til børn. Tag børnene med ud i naturen og fang vilde dyr i vandhullet. Fang sommerfugle med vores sommerfuglenet og køb en sommerfugleplakat med de mest almindelige sommerfugle i norden. 

Du kan også tage under vandet med vores fiskeplakat, tag på svampetur med vores svampeplakat eller lade børnene gå på opdagelse og lære at kigge på fugle med vores kikkert til børn som er en god børnekikkert til at starte på.

Find en smuk fugleplakat i vores store udvalg af naturplakater.


Prøv desuden mit mega populære NaturBingo som har fået over 5000 downloads inden for de sidste par år.

Størrelse
70x100cm
2491
3 Varer

Se også