Fragt fra kun 39 kr. - Fri Fragt fra 599 kr.*

https://www.naturhandel.dk/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/6170186c7f411.jpg
Køkkenhaven Plakat i A2
Køkkenhaven Plakat i A2
Køkkenhaven Plakat i A2

Køkkenhaven Plakat i A2

På lager
99,00 kr.
Inkl. moms 1-3 hverdage.

Smuk køkkenhave plakat med de mest almindelige grøntsager fra de danske køkkenhaver. Flotte illustrationer der kan pynte i hjemmet – Også selvom du ikke har en køkkenhave ????

Køb en ramme til din plakat - KLIK HER

Kunder der købte denne vare, købte også

Køkkenhave plakat med en masse forskellige planter fra de danske køkkenhaver. Her finder du: Asparges, ært, hvidløg, gulerod, rødløg, skalotteløg, knoldfennikel, artiskok, rabarber, radise, knoldselleri, rosenkål, hvidkål, kartoffel, majs, rødbede. Flotte illustrationer der kan pynte i hjemmet.
Se vores øvrige naturplakater

Om Køkkenhaven

Køkkenhaven er det helt naturlige omdrejningspunkt for rigtig mange familier og deres fælles liv. Her dyrkes og samles mad og forråd til brug i køkkenet året rundt. Selvom vi i overvejende grad køber og spiser færdiglavet mad, så er det gode hjemmelavede måltid mad stadig centrum for mange familier, og her spiller køkkenhaven en vigtig rolle, da det gør det muligt, i hvert fald i sommerhalvåret, at dyrke friske grøntsager til madlavningen. Men køkkenhaven har også en anden vigtig funktion, for det er nemlig også her, at du kan lære dine børn om planter, dyr, landbrug og agrobiologi. Vigtig og brugbar viden som mange børn i dag går glip af. Tager man sine børn med i køkkenhaven lærer de helt naturligt hvor maden kommer fra, og hænger man oven i købet en køkkenhave plakat op i stuen eller på børneværelset, bliver det endnu nemmere og sjovere at genkende køkkenhavens mange spændende planter som for eksempel asparges, knoldselleri, majs, radise, hvidkål og skalotteløg.

Koustrup

Koustrup plakater er yderst populære, og de hænger i dag i mange danske hjem.

De fleste af plakaterne har naturmotiver som eksempelvis vores strandplakat, fiskeplakat, hajplakat eller svampeplakat, og derfor skiller denne køkkenhave plakat sig lidt ud fra mængden. De domesticerede køkkenhaveplanter som her smukt er illustreret af Susanne Weitemeyer er ikke desto mindre meget interessante at studere for hobbybiologen eller den haveinteresserede. En køkkenhave plakat i A2 måler 42 x 59,4 cm og den er trykt på bæredygtige og bionedbrydelige materialer. En meget smuk og spændende plakat, som helt sikkert vil pynte i et hvert hjem. Den kommer også i størrelsen A4.

Naturen er fantastisk, men også inden for det kultiverede havebrug og landbrug findes der mange fascinerende nuancer, som man med fordel kan kaste sin interesse over.

Med denne køkkenhave plakat fra Koustrup og co. kan du nemt danne dig et overblik over de mest almindelige planter i køkkenhaven.

Vores køkkenhave plakat er desuden meget smukt udført, og vil pynte i de fleste hjem.

Lær mere om og se flotte illustrationer af blandt andet rødbede, læg, ærter gulerod, asparges og rosenkål.

Plakaten er i størrelsen A2, det vil sige at den måler 42 x 59,4 cm

Susanne Weitemeyer er kunstneren bag denne flotte plakat.

Størrelse
A2 (42.0x59.4cm)
545894
11 Varer

Se også