• På tilbud!
 • Pakke
Krible Krable Kasse – BASIS

Krible Krable Kasse – BASIS

Se indholdet af Krible Krable Kassen herunder.

Du sparer 585 kr. i forhold til normalprisen på varerne. (Normalpris: 3384 kr.)

Saml selv det udstyr du skal bruge KLIK HER

Denne pakke indeholder

Ikke på lager
2.799,00 kr.
Inkl. moms

Det kribler og krabler for at komme ud i naturen.

Har du det sådan, så er det bare med at komme i sving.

Dine børn har godt af at lære noget nyt om vores skønne natur.

Med en Krible Krable Kasse fra NaturHandel.dk har du alt det udstyr som du skal bruge til at gå på jagt efter smådyr i naturen.

Her sammensætter du selv din kasse og bestemmer dermed selv hvilke og hvor mange produkter du vil lægge i kurven.

Om vores Krible Krable Kasse

Som sagt vælger du helt selv hvilke og hvor mange af hvert produkt du skal bruge.

 • Miniaturerne spillet: Det fåes i 2 forskellige varianter. Hhv. skov/by og Søer/Vandløb. Det foregår på præcist samme måde som de klassiske bilspil hvor man skal vælge en egenskab, og den med den højeste værdi vinder kortet fra modstanderen. Det er en sjov måde at lære om insekterne på.
 • Insektglas til børn: Den grønne farve og de ergonomiske håndtag gør den ideel til de mindre børn. De skal lige have lidt hjælp med at sætte låget på, men ellers er den super nem for dem at holde om.
 • Navir insektglas: Vores mest solgte insektglas. Den klassiske hvor du tager låget af. I låget sidder der 2 forskellige forstørrelsesglas, så du kan skifte imellem dem.
 • Flåtfjerner: Det er umådeligt vigtigt at være opmærksomme på flåterne. Man kan blive meget syg hvis flåten har siddet i over 24 timer og den har overført en sygdom. Der findes flere forskellige sygdomme man kan blive ramt af. Bemærk, det er ikke sikkert at flåten bærer sygdommen, men man bør altid få flåten af inden 24 timer.
 • Insektsuger: Mange insekter kan man fange med de bare næver. Men der er altså nogen der er så små at de kan være svære at få fat i uden at ødelægge dem. Her kan man med fordel bruge en insektsuger der er udstyret med 2 rør og et filter, så insektet bliver nede i glasset og ikke kommer op i munden.
 • Fiskenet til børn: Skal man fange smådyr i vandhullet, så kommer man ikke udenom at skulle have et fiskenet til formålet. Vores fiskenet til børn er designet til at være letvægt, ikke fylde så meget og have en god kvalitet i nettet der gør at det holder længe.

Flere relevante varer

 • Mega insektglas: Skal du fange mange dyr eller lidt større dyr, så er vores Mega insektglas ideelt til formålet. Det er også nemmere for flere børn at samles omkring glasset når det er lidt større. Forstørrelsesglasset i toppen gør det nemt at observere det som man har fanget.
 • Insekthotel: Insekterne lægger æg og overvintrer i dødt træ. Det er der ikke lige meget af alle steder og du kan dermed hjælpe insekterne i din have ved at opsætte nogle insekthoteller. Flere insekter giver også chance for flere fugle i din have.
 • Forstørrelsesglas: Når du vil kigge på insekter uden at indfange dem, kan du med fordel bruge dette håndholdte forstørrelsesglas.
 • Krabbefiskestang: Denne vare har 1 specifikt formål. At fange krabber. De er nu meget sjove at kigge på. Tæl antallet af hanner og hunner og lav en lille konkurrence ud af hvem der kan fange flest.
 • Hvid fotobakke: Man er også nødt til at have noget at opbevare sine insekter i, mens man kigger på dem. Det er en hvid fotobakke ideelt til. Du kan også bruge den ved vandhullet til at sortere i det som du fisker op med dit fiskenet.

Naturfoldere

 • Foldere om skoven: 3 forskellige foldere med temaet Skoven. Tag dem med på turen og se om i kan finde de ting på folderne som i har fundet i naturen.
 • Foldere om sø og vandløb: Samme koncept som med Skovens foldere. Der er 3 forskellige slags som du kan få med i en samlet pakke. De findes også enkeltvis inde i shoppen.
 • Foldere om kyst og hav: Som du kan se er der 3 forskellige naturtyper med 3 foldere i hver. Det giver 9 i alt. Konceptet er den samme i alle 3. Du får nogle foldere med insekter, planter, pattedyr, fugle etc.

Ekstra

 • Havesæt med rive og planteske: Nu er det ikke fordi jeg vil have jer til at lave nyttehave. Nej, ude i skovbunden ligger der en masse blade. Under disse blade gemmer sig en masse insekter. I stedet for at i skal ødelægge jeres sko på at grave i skovbunden, så brug en rive og en skovl. Disse har lige størrelsen til små børn.

Om Krible Krable

Krible Krable som koncept er lavet af DR Ramasjang i samarbejde med Naturvejlederforeningen, hvor de hvert år gør en hel måned til Krible Krable måned. Projektet er støttet af Nordea Fonden.

NaturHandel.dk samarbejder ikke pt. med DR og Naturvejlederforeningen og er ikke en del af projektet. Vi har blot lavet en Bland-selv krible krable kasse som man kan købe.

Her vil naturvejledere landet over invitere børnehaver, vuggestuer, SFO’er, skoler, institutioner mv. ud i naturen for at gå på jagt efter de smådyr der måtte være i deres nærområder.

Vores Krible Krable Kasse gør det også muligt for private at deltage med deres familier og børn.

Det er ikke kun udenfor byerne at der er smådyr, de findes faktisk overalt.

Og så er det ligegyldigt om det er en sjælden bille eller en helt almindelig bænkebider man finder.

Det vigtigste er, at børnene kommer ud i naturen, får jord under neglene og finder en masse forskellige smådyr.

Her kan du se en introvideo til konceptet:

Hvorfor er det vigtigt at lære om vores insekter?

Naturen er efterhånden fuldstændig styret af mennesker næsten uanset hvor man tager hen.

Men naturen udvikler sig hele tiden og denne udvikling bliver begrænset af mennesket.

Vi har landbrug hvor vi har ensartede afgrøder som vi sprøjter for at undgå insekter.

Vi har skovbrug hvor der ligger en plan for hvert enkelt træ. Også her er der ikke særlig stor diversitet.

De sprøjtes sjældent, men til gengæld har der været tradition for at tage alt træet ud når man høstede og ikke lade noget dødt træ ligge.

Insekterne er vigtige. Det er dem der bestøver blomsterne så disse kan formere sig.

De er føde for fugle og andre dyr.

Vi er nødt til at lære vores børn at passe bedre på naturen end vi og vores forfædre har gjort det.

Med en krible krable kasse har man det udstyr man skal bruge for at komme godt i gang med at lære om naturens små dyr.

Læs mere om insekter her

4426

Kunder, der købte denne vare, købte også