Træer, planter og organismer

Viser alle 7 resultater

Viser alle 7 resultater

Træer

Jeg har samlet de største danske udbydere af plakater med motiver af træer i min webshop.

Her er der i flere forskellige størrelser og i flere forskellige motiver.

Prøv f.eks. den helt store i 70 x 100 cm. “Nordens Træer Plakat” som ikke behøver en ramme, idet den kommer med metallister og ophængsøje.

Her er langt de fleste almindelige træer du kan finde i de danske skove.

Vi har også nogle mindre størrelser af andre varianter: Plakat med løvtræer og plakat med nåletræer. Hver af disse har 10 træer samt medfølgende frugter og blade.

Træernes blade

Sidst men ikke mindst har vi også en plakat med træernes blade. Den er god hvis du gerne vil lære at kende forskel på træerne og genkende dem på deres blade.

Det er en avanceret opgave, men det kan lade sig gøre.

Under min uddannelse til Skov- og Landskabsingeniør havde jeg et helt fag der var målrettet mod kendskab til træerne alene ud fra deres blade.

Det fag hed Morfologi.

Da vi var færdige med dét, gik vi over til også at skulle kunne genkende dem i vintertilstand. Det er noget sværere skal jeg hilse og sige.

Da jeg startede på uddannelsen, vidste jeg ikke engang hvad et bøgetræ var. Det lærte man så hurtigt, idet det er det mest almindelige træ i danmark.

Men her lærte jeg også, at der ikke “bare” er egetræer, nej der findes mange forskellige slags. Bl.a. stilkeg, vintereg og rødeg stiftede jeg bekendtskab med.

Så hvis du vil studere træernes blade, så er en plakat som denne et godt skridt i den rigtige retning.

Svampe

Jeg har valgt at medtage plakater med svampe i denne kategori. Jeg har også her 2 forskellige varianter og i alt 3 forskellige størrelser.

Prøv f.eks. min svampe plakat i 70 x 100 cm med ophængsøje og metallister, eller en af mine svampe plakater i A2 eller A4