Alle plakater

Viser alle 137 resultater

Viser alle 137 resultater

Her får du en lang liste over alle plakater som vi har på lager.

Der er lidt til enhver smag, men alle er de inden for temaet Naturplakater

Vi har plakater med rovfugle, vildt, øvrige fugle, fisk, tang, træer og meget andet.

Sortimentet udvides løbende.

Den bedst sælgende plakat er vores Havens Fugle Plakat

Er der noget specielt du mangler, så må du endelig sige til. Det kan være at vi kan finde lige præcist din plakat hos en af vores leverandører.

Om vores plakater

Hos naturhandel.dk har vi et kæmpe udvalg af flotte naturplakater, og der er helt sikkert en eller flere som vil passe perfekt ind i netop dit hjem.

For den naturinteresserede er der uden tvivl et tema blandt vores mange plakater, som vil vække interesse hos sig dig, din familie og måske dine venner.

Alle plakater er trykt på papir af høj kvalitet, og alt afhængig af hvilken plakat du vælger, kommer de i flotte farver, som kan lyse op og pynte på enhver væg.

Man kan med rette påstå, at en sådan naturplakat er den perfekte måde for dig og din familie at lære nogen af de grundlæggende kendetegn hos naturens mange skabninger.

Alle plakater er med deres væld af farver, dyr og planter naturligt dragende for både børn og voksne.

En naturplakat er derfor en oplagt måde at skabe kendskab til og interesse for naturen.

Naturplakaterne kommer i forskellige størrelser, henholdsvis 70 x 100 cm og A2 & A4, men alle plakater er, udover udførlige illustrationer af de valgte dyr eller planter, udstyret med en navnegennemgang, så du på den måde kan lære mere om de enkelte individer.

Nogen af plakaterne opremser desuden dyret/plantens navn på mange forskellige sprog, så du nemt kan fortsætte din research i bøger eller på internettet.

Der er i alt 28 forskellige naturplakater i vores sortiment.

Med disse plakater kan du lære mere om alt fra havens fugle, nordens træer, fugle ved strand og kyst til krebsdyr, sommerfugle, træernes blade, fisk i ferskvand, ørne og nordens tang.

Uanset om du interesserer dig for planter, svampe, alger, flyvende dyr, landlevende dyr eller dyr som lever i havet, så er der en plakat til dig.

Hvaler og hajer

På vores hval plakat og haj plakat kan du se og lære om nogen af havets allermægtigste dyr.

Det er dem som oftest trækker opmærksomhed, når der blændes op for storslåede udsendelser om den blå planet i fjernsynet, men også de små og mellemstore dyr er spændende, når først man ved, hvad man skal kigge efter.

Bliver vi ved det marine eksempel, så har vi i sortimentet for eksempel flere plakater med fisk i saltvand og fisk i ferskvand.

Lær at kende forskel på en skrubbe, en ising og en rødspætte eller tag de ferskvandselskende fredfisk, som skalle, karusse, brasen, suder og karpe, under kærlig behandling.

Kan du skelne de forskellige danske ørreder fra hinanden?

Eller hvad med sultne og glubske rovfisk som gedde, aborre og sandart?

Forskellige naturtyper

Plakaterne dækker både de akvatiske, marine og terrestriske biotoper, så der er mulighed for at lære om alle den danske og nordiske biodiversitets mange aspekter.

Selvom naturen nogen steder er presset af den menneskelige tilstedeværelse, så er artsrigdommen, leder man de rigtige steder, stadig enorm. Naturen fortjener vores interesse.

For virkelig at kende naturen skal vi ud og opleve den på egen krop.

Røre, føle, se og smage den.

Men derfor skader det bestemt ikke at have gjort sit hjemmearbejde, og med en eller flere naturplakater på væggen er du altid forberedt på nogen af de mange spændende organismer du kan møde i naturen.