Insektglas, Forstørrelsesglas, Insekt legetøj

Viser alle 10 resultater

Viser alle 10 resultater

Insektglas og forstørrelsesglas

Kæmpe insekter plejer at høre til i troperne. Men nu kan du forstørre danske insekter med 2x eller 4x forstørrelse med vores insektglas med lup.

Når du har indfanget dine insekter putter du dem bare op i glasset. I låget er der indbygget 2 forskellige forstørrelsesglas.

Børn undersøger naturen om efteråret

Insekterne kan du indfange med f.eks. insektsuger. Du kan også lægge en hvid dug ned under et træ og ryste det, og så se insekter falde ned på din dug, lige til at samle op.

Det er selvfølgelig væsentligt sværere at indfange flyvende insekter og få dem op i dit insektglas med lup.

Til det kan du bruge et sommerfuglenet. Fang insekterne og put dem ned i glasset vha. nettet.

Har du ønsker til produkter som vi endnu ikke har på webshoppen, ideer, ris/ros eller andet er du altid velkommen til at sende en besked via kontaktformularen.

Dette er det prisbillige alternativ til min luksusmodel: insektglasset med 2-vejs lup. Det fungerer også ganske udmærket og er muligvis lidt nemmere at håndtere.

Kombinér eventuelt med vores Sommerfuglenet, eller vores fiskenet til børn.

Se også vores naturplakater

Har du lyst til at lære mere om insekterne, så prøv miniaturerne spillet

2 glade piger på græs

Insektglas med lup – Kan bruges til mange ting

Brug det f.eks. til at transportere dyr tilbage til dit akvarie, så du kan følge deres udvikling over længere tid. Det kan være du f.eks. har fanget en lille bugsvømmer. Hvis du har et akvarie derhjemme, kan du lave dit eget lille økosystem og bruge insektglasset når du har behov for at kigge lidt nærmere på dine dyr.

Det fylder ikke meget i en taske og du kan kombinere det med f.eks. sommerfuglenettet hvor du kan fange de flyvende insekter og efterfølgende kigge lidt nærmere på dem igennem glasset.

Hvis du har lyst til at finde mere inspiration til dine naturoplevelser, så er du velkommen til at kigge på min naturblog hvor jeg løbende deler nyt indhold som inspiration til naturoplevelser.

Insektglassene fåes i flere forskellige størrelser og farver. Der er faktisk lidt til hvert behov og flere forskellige typer kommer til løbende.

Her er de prisbillige insektglas hvor man kigger på insekterne oppefra. Du kan få dem med flere forskellige forstørrelsesglas i.

Så er det de mere avancerede hvor du også kan se insekterne nedefra. De varierer i størrelse og farve, så find et forstørrelsesglas der passer til dit behov.

Det er de samme glas som de bruger i folkeskoler rundt omkring i landet og kvaliteten er super god.

Naturstyrelsen har lavet en spændende e-bog om insekter kaldet Naturkanon.

Skal du kigge på fugle? Naturhandel.dk sælger også børnekikkerter

Læs Naturstyrelsens E-bog om insekter her

Hvad kan jeg bruge dem til?

En ting er at indsamle dyr. Det er sjovt nok i sig selv at gå på jagt efter smådyr i den danske natur. Men når man gerne vil gå skridtet videre og lære noget nyt om de forskellige dyr, så kommer man ikke ud over at skulle til at undersøge dem nærmere.

Kig på nuancerne i farverne, forskellene fra de forskellige arter som måske ikke er helt så tydelig med det blotte øje.

Kig på hvordan benene ser ud hos de forskellige biller.

Det bliver bare en lille smule mere spændende når man kan gøre de små dyr lidt større end de i virkeligheden er.

Lav f.eks. et midlertidigt terrarie derhjemme. Husk at sørge for at dyrene har mad, vand og ly til at kunne overleve – Og husk at sætte dem fri igen, for de hører til ude i naturen.

De helt små insekter kan fanges med en insektsuger. Opbevar dem i glasset eller læg dem i en hvid fotobakke

Til de små børn

kan jeg helt klart anbefale det grønne ergonomiske forstørrelsesglas til børn, for det har nogle fine håndtag og vejer ikke særligt meget. Det grønne er et insektglas til børn, som de specielt ville være glade for at bruge. Alternativt det simpleste med et låg.

Se også vores øvrige insekt legetøj.

Til de lidt større børn

Er der stort set frit valg på alle hylder. Her kommer det lidt an på temperament og pengepung. Hvis ikke du kan beslutte dig, så kan du måske fristes til at købe en af tilbudspakkerne, hvor man får flere forskellige med i købet.

Til de voksne

Her kommer man ikke uden om at man også gerne vil have bygget noget fagligt på. Her er mine foldere et godt supplement. Brug søgefunktionen eller find dem i shoppen.

Oplev friluftslivet i Danmark – Få Inspiration hos Friluftsraadet

Om mine insekt forstørrelsesglas

Mine forstørrelsesglas er noget helt andet en de insektglas br og andre sælger.

Jeg har udvalgt og afprøvet dem. Jeg har brugt dem ude i naturen. Det er ikke bare insekt legetøj, det er udstyr til naturen i høj kvalitet.

Har du brug for en insektspand, så køb vores insekt sæt til børn

Udstyr til naturopleveser for institutioner

Har i en institution hvor i ønsker at indkøbe udstyr til naturoplevelser med jeres børn i større mængder, så er i velkomne til at skrive en mail og bede om et godt tilbud på en samlet pakke.

Her på siden finder du en oversigt over alle vores insektglas og forstørrelsesglas så i har god mulighed for at vælge de glas der passer til jeres aldersgruppe.

Børn i vuggestue og børnehave skal have nogle der er ergonomiske at holde, uden for mange dele – Og som ikke er alt for avancerede i forhold til formålet.