Fragt fra kun 39 kr. - Fri Fragt fra 599 kr.*

Hej ????

Jeg hedder Mark Källstrøm, er naturvejleder og står bag NaturHandel.dk

Ideen har jeg fået efter at være i skoven med en 2. klasse.

Her så jeg hvor forbløffede de blev over at se en sort skovsnegl – Som jeg betragter som noget af det mest almindelige.

Dér slog det mig – Børn i byerne kommer slet ikke nok ud i naturen.

Det må jo alt andet lige være forældrenes ansvar.

Derfor fik jeg ideen til at lave en webshop med udstyr til naturformidling, så forældrene på en nem måde kan blive inspireret til at lave naturaktiviteter for deres børn.

Kun online

NaturHandel.dk er kun online, der findes altså ikke et butikslokale hvor man kan komme ind og se produkterne.

Alle mine produkter er af bedste kvalitet og jeg forsøger at have et så bredt udvalg som muligt uden at gå på kompromis.

Hos NaturHandel.dk kan du finde alt fra Fugle plakater og en Hval plakat til Insektsuger og fiskenet til børn. Tag børnene med ud i naturen og fang vilde dyr i vandhullet. Fang sommerfugle med vores sommerfuglenet og køb en sommerfugleplakat med de mest almindelige sommerfugle i norden. 

Du kan også tage under vandet med vores fiskeplakat, tag på svampetur med vores svampeplakat eller lade børnene gå på opdagelse og lære at kigge på fugle med vores kikkert til børn som er en god børnekikkert til at starte på.

Find en smuk fugleplakat i vores store udvalg af naturplakater.


Prøv desuden mit mega populære NaturBingo som har fået over 5000 downloads inden for de sidste par år.

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen.

Min idé

Jeg arbejder til dagligt på en skole i København og jeg kan se at naturen – som jeg opfatter den – bliver rykket længere og længere væk fra folks bevidsthed. (I hvert fald dem der bor i byerne)

Det er nemt nok at tage ud i naturen, men at gå på opdagelse i naturen kræver alligevel noget andet.

Med NaturHandel.dk har jeg valgt at jeg vil gøre det så enkelt som muligt. Der skal være så få ting der blokerer for en tur i det fri som muligt.

Derfor kan man på NaturHandel.dk købe udstyr til naturoplevelser. Jeg har beskrevet på hvert enkelt produkt hvordan man kan bruge det. Man skal således bare medbringe grejet og man har således materiale nok til at gå på opdagelse i skoven.

Jeg håber at du vil blive glad for produkterne i min naturhandel.

Hvis du har nogle ønsker, ris eller ros – Så vil jeg være glad for at modtage den i min indbakke. Klik blot ind på “kontakt” siden og send mig en besked

Min baggrund

Jeg har altid interesseret mig for naturen. Fra 2011 – 2015 studerede jeg Skov- og Landskabsingeniør på Københavns Universitet, nærmere bestemt Skovskolen i Hillerød. Her har jeg lært en masse om naturen, som jeg ikke vidste i forvejen.

Under uddannelsen var jeg i 9 mdr. praktik på Naturskolerne i Raadvad og Rude Skov og det var her jeg for alvor fik interesse for naturformidlingen. Gennem de 9 måneder gik jeg fra at være fluen på væggen, til gradvist at overtage dele af undervisningen for folkeskoleeleverne.

Til sidst stod jeg selv med hele forløb, hvoraf nogle var selvudviklede.

Fra jeg blev færdig i 2015 har jeg arbejdet med børn i naturen som pædagogmedhjælper. Først med børnehavebørn og nu med SFO børn. Jeg har ansvar for legepladsen og Legepatruljen, som laver lege i frikvarterene for de små børn.

I januar 2018 færdiggjorde jeg uddannelsen til “Ildfugl” som er foreningen Natur og Ungdom’s naturformidleruddannelse.

Og nu har jeg så kastet mig over en ny type naturformidling i NaturHandel.dk – Via internettet hvor jeg på sin vis bl.a. laver nogle af mine egne materialer og sammensætter naturkasser til privatpersoner.

NaturHandel.dk udvikler sig løbende, så hold øje med NaturHandel for nye spændende oplevelser.