Velkommen til min Natur Blog

På min Natur blog deler jeg løbende mine nyeste ideer til oplevelser i naturen.

Jeg blogger f.eks. om adgangsregler i naturen, forskellige guides til naturoplevelser, de nyeste opskrifter, årstidens naturoplevelser og meget andet.

Har du nogle ønsker til emner jeg skal dykke ned i, så skriv endelig til mig.

Formålet med naturbloggen

Jeg har et klart mål med min natur butik. Jeg vil gerne inspirere forældre til at lave flere naturoplevelser for deres børn.

Jeg holder selv meget af at bruge naturen og jeg kan selv huske da jeg var barn og rendte rundt og byggede huler i skoven.

Børn har rigeligt med rammer i hverdagen i skolen, i hjemmet, i fritiden og de er yngre og yngre når de får en smartphone stukket i hånden.

Jeg synes at det er enormt vigtigt at vi ikke lader en hel generation glemme at bruge naturen, sanse lydene, duftene, smagene og alt det andet.

Jeg vil med min natur blog appellere til forældre ude i de danske hjem om at tage deres børn under armen og tage ud i naturen.

Naturen emmer af muligheder

Og jeg vil gerne hjælpe dig på vej – Men du må meget gerne fortælle mig hvad du gerne vil have svar på – Hvad jeg skal skrive om.

Vil i en tur til et vandhul? Så skriver jeg en guide til dette.

Vil i en tur i skoven? Så skriver jeg en guide til dette.

Vil i ud og spise naturen? – Så vil jeg gerne guide dig.

Vil du på svampejagt? Så vil jeg gerne hjælpe dig.

Vil du gerne lave lege i naturen med dine børn? – Jeg vil gerne give dig nogle gratis råd.

Skriv til mig og fortæl hvad du gerne vil høre mere om – Det kan være at det bliver til et blogindlæg som flere kan få glæde af.

Har du brug for udstyr til naturoplevelser, så prøv enten vores naturbingo plader eller måske noget af vores mest populære udstyr, bl.a. insektglas til at forstørre insekterne, sommerfuglenet til at fange de flyvende dyr, fiskenet til at fange de vandlevende dyr eller insektsuger til at fange de mindste dyr der er svære at få fat på.

Vi sælger også flotte Naturplakater og Naturfoldere