Fragt fra kun 39 kr. - Fri Fragt fra 599 kr.*

Vildt Plakat Scandposters 70x100 cm...

Vildt Plakat Scandposters 70x100 cm med metallister og ophængsøje

På lager
249,00 kr.
Inkl. moms 1-3 hverdage.
    • Størrelse: 70x100 cm.
    • Perfekt til læring eller blot til udstilling
    • MED metallister (6 mm.) og ophængsøje monteret. (Kan ikke tages af)

Læs mere om vildt plakaterne herunder

Kunder der købte denne vare, købte også

Vildt plakat fra Scandposters

En vildtplakat med hele 32 af Europas mest almindelige vildt.

Den indeholder både pattedyr og fugle som lever vildt i naturen og størrelsen på dyrene er også angivet.

Dyrene er udover Latin også afbilledet på 10 andre sprog, heriblandt Dansk, Tysk, Fransk, Engelsk, Italiensk, Norsk, mv. Nogle dyr er afbilledet med sommer/vinterpels eller som han/hun Her er den fulde liste over de dyr der af afbilledet på naturplakaten: Gemse, Ederfugl (Han og hun), Fasan (Han og hun), Skovsneppe, Stenbuk, Dalrype (Sommer/Vinter), Snehare (Sommer/Vinter), Tjur, Pibeand (Han/hun), Ringdue, Taffeland (han/hun), Urfugl (Han), Vagtel (Han/hun), Agerhøne (Han/hun), Hare, Fjeldrype (Han/hun), Sikahjort (Han/hun), Vildsvin, Grågås (Han/hun), Dobbeltbekkasin, Krikand (Han/hun), Kronhjort (Han/hun), Blishøne, Vildkanin, Knortegås, Rensdyr, Elsdyr, Gråand (Han/hun), Rødhøne, Dådyr (Han/hun), Troldand (Han/hun), Rådyr (Han/hun). Se vores øvrige naturplakater

Om vildt

Når jægere herhjemme snakker om vildt, er det typisk rådyr, dådyr, kronhjorte mv., for det er de vildt med at gå på jagt efter.

Men begrebet "vildt" går meget længere end det.

I Europa er det største dyr helt klart Elgen, som er både frygtet og respekteret af billister i Sverige. Det store dyr kan slå en hel familie ihjel hvis man er uheldig at påkøre den. Den vejer mange hundrede kilo og dens krop er så højt oppe at den vil lande direkte ned i hovedet på folk, hvis man kører ind i den.

Elge har naturlige fjender som f.eks. ulve som også lever i Sverige / Norge - En bjørn kan undtagelsesvist også gå efter en elgkalv.

Herhjemme i Danmark er den største hjort helt klart kronhjortene. De lever vildt i forskellige områder både på sjælland, Jylland og Fyn. - Hvis man vil have garanti for at se en, så skal man tage til Dyrehaven i Klampenborg hvor de har omkring 300 stk.

I Dyrehaven har de ligeledes ca. 1600 stk. Dådyr samt ca. 100 sikahjorte.

Vildsvin kan også være på vej tilbage til den danske natur. De er blevet udsat i Lille Vildmose som er et stort naturområde syd-øst for Aalborg.

Hos Danmarks Jægerforbund kan du blive klogere på Danmarks Vildt. Her kan du blive klogere på vildt sæson og vildtpleje. Hvordan du skyder dit vildt kød. Vil du have vildt opskrifter, så kig her: 

Vildtplakat: fugle, fasaner mv.

En han-fasans flotte farve tænker man med det samme, at den hører ikke til i den danske natur. I den danske natur er de fleste dyr brune.

Ganske rigtigt, de er i hundredevis af år blevet importeret så man havde nogle velsmagende fugle at gå på jagt efter.

De kan kun flyve ca. 100 meter, så det er ikke engang fordi de kan nå at stikke særligt langt væk hvis de bliver jagtet.

Der er også kaniner på plakaten og dem er der ikke så mange der rent faktisk ved at vi har i massevis på de små danske øer. Der er ingen ræve og dermed ingen naturlige fjender, derfor trives kaninerne virkelig godt på de danske øer.

Jeg har selv oplevet at blive stirret på en tidlig morgen.

Der kan være langt imellem at man ser dyr i den danske natur, for de er generelt lidt sky. Så hvis du vil have dyrene med hjem, kan det være en god idé at investere i en vildtplakat.

Vi har også andre plakater der kunne være interessante.

Størrelse
70x100cm
Metallister og ophængsøje
MED
42354388
8 Varer