Fragt fra kun 39 kr. - Fri Fragt fra 599 kr.*

https://www.naturhandel.dk/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/6170186c7f411.jpg
Forstørrelsesglas
Forstørrelsesglas
Forstørrelsesglas
Forstørrelsesglas
Forstørrelsesglas

Forstørrelsesglas

Ikke på lager
29,00 kr.
Inkl. moms
  • Størrelse: 45 mm
  • Vælg imellem 4 forskellige farver
  • Rød, Blå, Gul, Sort.

STØRRE ORDRE? - KONTAKT MIG FOR TILBUD

Køb en ramme til din plakat - KLIK HER

Vælg Farve
  • Rød
  • Sort
  • Blå
  • Gul

Kunder der købte denne vare, købte også

Undersøg naturen med dette simple forstørrelsesglas til børn der fås i 4 forskellige farver.

Perfekt til små børn.

Se alle vores insektglas her

Dette er mit billigste insektglas til dato. Håndholdt og nemt at håndtere.

Mange spændende farver at vælge imellem – Begrænset forstørrelse, men dog nok til at de små kan finde ud af det.

Glasset har en diameter på 45 cm og er perfekt til børn helt op til en 8-10 år.

Her er det oplagt at gå på opdagelse og kigge på de ting der er ude i naturen som ikke nødvendigvis bevæger sig, men som man heller ikke bare kan indfange.

Kig på blomster, knopper på træer, blade mv. Undersøg hvilke dyr der lever i og på planterne. Kig ned og se hvad der kravler under græsset.

Hvad kan jeg bruge et forstørrelsesglas til?

Jeg bruger stort set altid en eller anden form for forstørrelses glas når jeg laver naturformidling til børn. Det gør det bare meget lettere, når man har ordentlig mulighed for at kigge nærmere på de ting man gerne vil undersøge.

Et håndholdt forstørrelsesglas kan man f.eks. bruge hvis man vil studere de små insekter på bladene eller selve bladene. Så kan man holde fast med den ene hånd og bruge luppen med den anden hånd.

De fåes i rigtig mange forskellige prisklasser. Jeg har valgt at have dem i mit sortiment som jeg mener passer bedst til naturformidling til børn.

Disse kan man få i 4 forskellige farver, så der er lidt til hver en smag. Derudover koster de stort set ingenting, så børnene kan bare slå sig løs med deres lup. Når børnene bliver mere erfarne med brugen af en lup / Forstørrelsesglas. Så kan man altid opgradere til en version der kan noget mere i forhold til forstørrelse.

Jeg har også andre slags insektglas i min webshop.

Derfor er et forstørrelsesglas godt at bruge

Med et forstørrelsesglas er alting lidt tættere på.

Der er en verden af liv lige under vores fødder, men med det blotte øje kan det være svært at begribe, hvad og hvor meget der foregår.

Med dette forstørrelsesglas kan du give dine mindste børn en unik mulighed for at få et lille indblik i dyrenes og planternes hemmelige liv.

Med denne lup får du et både robust, let og utrolig prisvenligt produkt, og det kan derfor bruges som en perfekt introduktion til for eksempel botanikkens eller entomologiens verden.

Det er ikke den kraftigste lup på markedet, men det er et oplagt sted at starte, hvis du vil fange dine børns interesse.

Senere kan man evt. opgradere til vores Megalens, som forstørrer henholdsvis to og seks gange.

Kom helt tæt på

Forestil dig at komme helt tæt på nogen af naturens små skabninger, det er den mulighed du giver dine børn, når du sender dem i skoven, på engen, til stranden eller bare om i baghaven med forstørrelsesglasset i hånden.

Planternes verden er det mest oplagte sted at starte.

I modsætning til de fleste dyr, stikker planterne ikke halen imellem benene, når du kommer for tæt på. Derfor har du god tid til at nærstudere dem.

Fra afstand kan en plante se kedelig ud. Men kommer du helt tæt på, vil du opdage hvor fascinerende de kan være.

Støvfang, griffel, frugtknude, støvknap, støvtråd, kronblad og bæreblad er bare nogen af navnene på de enkelte dele, som kan udgøre selv den mest anonyme blomst.

Kigger du nærmere, kan du måske få øje på nogen af de små insekter, som blomsten har lokket til med sin søde og velduftende nektar.

Alt fra svirrefluer til bier og sommerfugle trives i og omkring blomster.

Du kan også kigge nærmere på din mors stue og haveplanter.

Bladlus, skjoldlus, spindemider og mellus trives alle her. Selvom din mor måske helst ville være dem foruden, så kan de være nok så spændende at observere tæt på.

Insekterne

Insekterne er en enorm gruppe af dyr, faktisk langt den største vi har.

Der findes en næsten uudtømmelig mængde af viden og information om disse, som man senere kan dykke ned i.

Først og fremmest er det dog, når man beskæftiger sig med formidling af natur til børn, helt essentielt, at man får fanget deres interesse og får overbevist dem om, at det er både sjovt og lærerigt at beskæftige sig med naturens mindste eksistenser.

Med dette produkt kan de frit bevæge sig rundt i naturen uden at være bundet til hverken skolebænken eller til de tunge bøger.

Det er learning by doing i sin reneste form, og belønningen falder straks, det øjeblik man fanger et af naturens farvestrålende, smukke, mærkelige, forunderlige eller mangebenede vidundere under sin lup.

Vores børneforstørrelsesglas kommer i fire forskellige farver. Så uanset om dit barns yndlingsfarve er rød, gul, blå, eller sort, så har vi en valgmulighed til jer. Med en størrelse på 45 mm. passer det lige ned i enhver barnehånd, og da det er lavet af plast, kan det tåle lidt af hvert. Uanset om det skal med i skoven eller bare en tur i haven.

Læs mere om naturformidling her

2384
8006944701012

Se også