Fragt fra kun 39 kr. - Fri Fragt fra 599 kr.*

Insektglas
Insektglas
Insektglas

Insektglas

På lager
45,00 kr.
Inkl. moms 1-3 hverdage.
  • Smart og praktisk insektglas.
  • Perfekt til forstørrelse af små objekter.
  • 32 og 45 mm glas med 2 og 4 x forstørrelse

STØRRE ORDRE? - KONTAKT MIG FOR TILBUD

Kunder der købte denne vare, købte også

Dette Navir insektglas er vores mest populære. Det bruges af skoler og institutioner landet over. Det har dobbelt forstørrelse. hhv. 32 og 45 mm glas med 2 og 4 x forstørrelse. Se alle vores insektglas her

Navir insektglas er et både smart og praktisk insektglas, som gør det nemt for amatørnørden eller den garvede entomolog at indfange, observere og artsbestemme insekter.

Størrelsen på disse Navir Insektgals er 32 mm, og der er henholdsvis 2 og 4 x forstørrelse.

Det er uden sammenligning det mest brugte af vores mange insektglas. Det er simpelt at bruge og håndtere, og det passer i størrelse perfekt til mange af de små dyr, insekter, sten, planter og blade, som man kan finde på sine ture i skoven.

Insektglasset kan bruges både i private sammenhænge sammen med familie og venner, men det er også det foretrukne valg for rigtig mange institutioner og skoleklasser.

Hos NaturHandel.dk kan du finde alt fra Fugle plakater og en Hval plakat til Insektsuger og fiskenet til børn. Tag børnene med ud i naturen og fang vilde dyr i vandhullet. Fang sommerfugle med vores sommerfuglenet og køb en sommerfugleplakat med de mest almindelige sommerfugle i norden. 

Du kan også tage under vandet med vores fiskeplakat, tag på svampetur med vores svampeplakat eller lade børnene gå på opdagelse og lære at kigge på fugle med vores kikkert til børn som er en god børnekikkert til at starte på.

Find en smuk fugleplakat i vores store udvalg af naturplakater.


Prøv desuden mit mega populære NaturBingo som har fået over 5000 downloads inden for de sidste par år.

2368
77 Varer

Se også