Fragt fra kun 39 kr. - Fri Fragt fra 599 kr.*

SommerfuglePlakat - 70x100cm
SommerfuglePlakat - 70x100cm

SommerfuglePlakat - 70x100cm

På lager
179,00 kr.
Inkl. moms 1-3 hverdage.

Køb en sommerfugleplakat - Så har du 44 smukke sommerfugle som du kan kigge på dagligt.

  • 70 x 100 cm
  • Tilkøb evt. en flot egetræsliste til din plakat

Varetilpasning

Glem ikke at gemme din brugerdefinering for at kunne tilføje til kurven
  • valgfri Maks. 250 tegn
  • valgfri Maks. 250 tegn
  • valgfri Maks. 250 tegn
  • valgfri Maks. 250 tegn
  • valgfri Maks. 250 tegn
  • valgfri Maks. 250 tegn

Kunder der købte denne vare, købte også

70 x 100 Sommerfugleplakat fra Scandposters

44 smukke dyr på én sommerfugleplakat. Alle er illustrerede af Lisbet Olrik og printet i Danmark. På alle sommerfugle er angivet totale vingebredde i mm. Alle sommerfugle er udover navn Latin også med navne på Dansk, Svensk, Engelsk, Tysk, Fransk og Norsk. Her kan du se den komplette liste over hvilke sommerfugle der er afbilledet på plakaten: Sørgekåbe, Guldhale, Admiral, Gul høsommerfugl, Violet guldvinge, Hvid bjørn, Store ræv - kirsebærtakvinge, Ligustersværmer, Kejserkåbe, Dukatsommerfugl, Egespinder, Hermelinskåbe, Skovhvidvinge, Svalehale, Harlekin, Slåensommerfugl, Vejrandøje, Aurora, Blåhale, Sortåret hvidvinge, Skovrandøje, Snerresværmer, Dagpåfugleøje, Spansk Slangerodsommerfugl, Poppelsommerfugl, Nonne, Gul Aurora, Sydeuropæisk svalehale, Nældesommerfugl, Natpåfugleøje, Stor kålsommerfugl, Rødt ordensbånd, Almindelig blåfugl, Citronsommerfugl, Det hvide c, Seksplettet køllesværmer, Storplettet perlemorsommerfugl, Nældens takvinge, Lille ildfugl, Iris, Dueurtsværmer, Apollo, Bjørnespinder, Tidselsommerfugl. Se vores øvrige naturplakater Se også vores anden slags i A2 & A4

Sommerfugleplakat til væggen

Har du prøvet at jagte sommerfugle med et sommerfuglenet?

Det er ikke helt let, vel?

Sommerfuglene er helt enestående. De fås i tusindvis af forskellige arter, farver, størrelser mv.

Mange har pletter der skal ligne øjne fra rovdyr, så de er camoufleret for at overleve.

Vælg en af mine sommerfugleplakater og lær dem at kende en af gangen. k

Tag naturen med indenfor og se hvor mange af dem du kan fange i Danmark.

Om sommerfugle

De har det man kalder fuldstændig forvandling.

En fuldstændig forvandling betyder at de helt ændrer udseende og form i løbet af dets vej fra baby til voksen - I modsætning til os mennesker der fra start af ligner det som vi bliver som voksne.

Sommerfugle lægger deres æg på et blad, så deres larver har føde lige når de bliver klækket.

Her er 19 sommerfugle du skal kunne udenad

Æggene klækker og ud kommer en larve. Larven spiser sig stor og vokser ved at kravle ud af sit skind og gro et nyt og større skind. Larven forpubber sig ved at danne en hård skal omkring sig selv og inde i pubben vokser sommerfuglen. Efter et par uger vil den ud.

Nogle sommerfugle flyver kun i 10 timer, andre 1 uge og nogle lidt mere endnu.

Læs mere om sommerfugle (Lepidoptera)

Sommerfuglen har vinger bestående af små farvede skæl. Hvis du fanger dem, så hold rundt om dem med en hul hånd så du ikke ødelægger deres skæl, deres mulighed for at flyve og dermed deres mulighed for at overleve.

De fleste sommerfugle overvintrer enten som pubbe eller som æg, men der er nogle sommerfuglearter der kan gemme sig i små sprækker eller bark. Det gælder f.eks. for citronsommerfuglen, som danner en frostvæske i kroppen og dermed kan klare vinteren ved at gemme sig.

Vil du vide mere om sommerfugle, så er der rigeligt af inspiration at hente på nettet.

Lær om sommerfugle i skolen

Hvis du vil pynte hjemmet med de smukke dyr, så er vores sommerfugleplakat måske noget for dig?

Se vores øvrige naturplakater her

Er der en plakat som du synes mangler?

Måske en specifik Danske Sommerfugle Plakat eller en plakat om Danmarks Dagsommerfugle? Jeg er løbende på udkig efter nye og spændende plakater, men det danske marked er måske for lille til at det kan betale sig for illustratorer at lave. Hvis du har fundet en natur plakat som du tænker kunne være relevant for mig at have inde på min hjemmeside, så hører jeg meget gerne fra dig. Jeg er løbende på jagt efter flere plakater med sommerfugle. Også hvis jeg kan skaffe en natsommerfugle plakat.

Hos NaturHandel.dk kan du finde alt fra Fugle plakater og en Hval plakat til Insektsuger og fiskenet til børn. Tag børnene med ud i naturen og fang vilde dyr i vandhullet. Fang sommerfugle med vores sommerfuglenet og køb en sommerfugleplakat med de mest almindelige sommerfugle i norden. 

Du kan også tage under vandet med vores fiskeplakat, tag på svampetur med vores svampeplakat eller lade børnene gå på opdagelse og lære at kigge på fugle med vores kikkert til børn som er en god børnekikkert til at starte på.

Find en smuk fugleplakat i vores store udvalg af naturplakater.


Prøv desuden mit mega populære NaturBingo som har fået over 5000 downloads inden for de sidste par år.

Størrelse
70x100cm
2729
8 Varer

Se også