Fragt fra kun 39 kr. - Fri Fragt fra 599 kr.*

SommerfuglePlakat i A2
SommerfuglePlakat i A2
SommerfuglePlakat i A2

SommerfuglePlakat i A2

På lager
99,00 kr.
Inkl. moms 1-3 hverdage.

Sommerfuglenes evne til at camouflere sig har gjort dem til nogle af de smukkeste insekter på planeten. 

Fåes også i A4

Varetilpasning

Glem ikke at gemme din brugerdefinering for at kunne tilføje til kurven
  • valgfri Maks. 250 tegn
  • valgfri .png .jpg .gif
  • valgfri Maks. 250 tegn
  • valgfri Maks. 250 tegn
  • valgfri Maks. 250 tegn
  • valgfri Maks. 250 tegn
  • valgfri Maks. 250 tegn
  • valgfri Maks. 250 tegn

Kunder der købte denne vare, købte også

Sommerfugle plakat

Plakaten er flot illustreret af Peter Nielsen. Navne er angivet på Dansk og Latin.

Dag- og nat sommerfugle.

Her er de sommerfugle som du kan opleve på plakaten:

Admiral, Iris sommerfugl, Tidselsommerfugl, Nældens takvinge, Dagpåfugleøje, Stor kålsommerfugl, Lille kålsommerfugl, Citronsommerfugl, Aurora (Han/hun), Grønåret kålsommerfugl (Over/underside), Græsranøje, Sandrandøje, Vejrandøje, Skovrandøje, Okkergul randøje, Lille ildfugl, Engrandøje, Mark perlemorssommerfugl, Brunlig perlemorsfugl, Almindelig blåfugl (Han/hun), Poppelsværmer, Kommabredpande, Ligustersværmer, Femplettet køllesværmer, Fyrresværmer, Nældehalvmøl, Natpåfugleøje, Stor smutugle, Dueurtsværmer, Nonne, Tigerspinder, Gammaugle, Grøn birkemåler, Rødt ordensbånd, Brun bjørnespinder, Stikkelsbærmåler.

Lepidoptera

Lepidoptera, sommerfugl, dagsværmer, natsværmer, dagsommerfugl, natsommerfugl.

Kært barn har som bekendt mange navne, og når vi taler om sommerfuglen, er der for alvor tale om et kært barn.

Sommerfuglen er insekternes utvetydige konge og en klar favorit blandt både unge og gamle insektnørder og aspirerende lepidoptorologer.

Gennem århundreder har sommerfuglen med sine smukke farver og skrøbelige og elegante vinger inspireret poeter, forfattere og filminstruktører til at fortælle historier om livet, døden og alt derimellem.

”De stiger op, planetens sommerfugle som farvestøv fra jordens varme krop, zinnober, okker, guld og fosforgule, en sværm af kemisk grundstof løftet op.”

Sådan skrev den prisbelønnede danske digter Inger Christensen i 1991 i hovedværketværket ’Sommerfugledalen’, og nu har du mulighed for selv at tilføje dit eget kapitel til den uendelige fortælling om sommerfuglenes fantastiske liv.

Med vores flotte sommerfugle plakat giver vi dig, din familie og alle som besøger dit hjem mulighed for nemt at artsbestemme den brede vifte af både dagsommerfugle og natsommerfugle, som du døgnet rundt, især i de varme måneder, kan møde i din have.

Nældens takvinge

De fleste mennesker kender den spraglede nældens takvinge, den mystiske og melankolske dagpåfugleøje og sensommerens og efterårets budbringer admiralen.

De er blandt de mest almindelige og farvestrålende sommerfugle i de danske haver, og derfor nogen som mange af os har minder om fra en tidlig alder.

Graver man bare en lille smule dybere, finder man dog hurtigt ud af, at der findes talrige sommerfugle i alle regnbuens nuancer.

I dagtimerne kan man være heldig at møde for eksempel den på afstand anonyme skovrandøje, som ved nærmere eftersyn brillerer med sine kunstfærdige, marmorerede vinger, eller den lille ildfugl, som med et enkelt vingeslag skifter imellem gråbrune nuancer på ydersiden og lysende ildrøde farver på indersiden.

Her er tale om en sand mester i forklædningens kunst, og det er en af de sommerfugle, en hver sommerfuglenørd bør kende.

Om natten

Også for natteravnene er der rigeligt at komme efter. Når de berømmede dagsommerfugle går til ro, står de mindre kendte natsommerfugle op.

Forvirrede flakser de igennem natten med retning imod det nærmeste og det klareste lys, de kan fornemme i horisonten.

Selvom natsommerfuglene er mindre berømte end deres dagaktive slægtninge, så skal man ikke tage fejl af den enorme mængde liv og farver, som ved nærmere eftersyn pryder nattehimlen.

Det kan være svært at se, men til alle insekt og sommerfugleentusiasters store held kan natsommerfuglene let tiltrækkes ved hjælp af en lyslokningsvæg.

En simpel version af sådan en lyslokningsvæg udgøres af et kraftigt lys rettet imod et hvidt lagen.

Det kan på gode nætter være utrolig effektivt, og når natsommerfuglen først har fundet vej til lagenet, har du god tid til at studere den og måske tage billeder, som senere kan bruges, når du skal artsbestemme dine fund.

Med en sommerfugle plakat fra naturhandel.dk kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over duesurtsværmer, gammaugle, brun bjørnespinder og nogen af de mange andre natsommerfugle.

Denne sommerfugle plakat er smukt illustreret af Peter Nielsen, og den kan erhverves i to forskellige størrelser – henholdsvis A2 (420 x 594 mm) og A4 (210 x 297 mm)

Tip: Se her mine øvrige naturplakater

Studér sommerfuglene

De kan være svære at kigge på når de flyver rundt. Prøv at fange dem med mit sommerfuglenet – Så er de lidt nemmere at kigge på.

Husk på at de er skrøbelige væsener, så vær mild ved dem.

Når du har fanget en sommerfugl, kan du f.eks. lægge den ned i et insektglas med forstørrelse. Her kan du kigge nærmere på alle detaljerne.

Hos NaturHandel.dk kan du finde alt fra Fugle plakater og en Hval plakat til Insektsuger og fiskenet til børn. Tag børnene med ud i naturen og fang vilde dyr i vandhullet. Fang sommerfugle med vores sommerfuglenet og køb en sommerfugleplakat med de mest almindelige sommerfugle i norden. 

Du kan også tage under vandet med vores fiskeplakat, tag på svampetur med vores svampeplakat eller lade børnene gå på opdagelse og lære at kigge på fugle med vores kikkert til børn som er en god børnekikkert til at starte på.

Find en smuk fugleplakat i vores store udvalg af naturplakater.


Prøv desuden mit mega populære NaturBingo som har fået over 5000 downloads inden for de sidste par år.

Størrelse
A2 (42.0x59.4cm)
45389543
6 Varer

Se også