Fragt fra kun 39 kr. - Fri Fragt fra 599 kr.*

Ferskvandsfisk plakat - 70x100cm med...

Ferskvandsfisk plakat - 70x100cm med metallister og ophængsøje

På lager
249,00 kr.
Inkl. moms 1-3 hverdage.

Plakat med ferskvandsfisk i 70 x 100 cm. Se alle vores plakater med havets dyr og planter

Læs mere om fiskeplakaten længere nede på siden

Kan også købes uden metallister og ophængsøje monteret.

Kunder der købte denne vare, købte også

70 x 100 cm fra Scandposters

Med denne plakat med ferskvandsfisk får du 52 flotte illustrationer af ferskvandsfisk fra europæiske søer, floder og åer. Alle deres mål og vægt er angivet ligesom navnene også står på flere sprog, bl.a. dansk, engelsk, svensk og norsk. Susanne Weitemeyer er kunstneren bag illustrationerne. God til at give et overblik og en styrket interesse for nogle af europas smukkeste ferskvandsfisk. Din Plakat med ferskvandsfisk kommer på kraftigt og skinnende papir der er holdbart i lang tid. Ligeledes kommer de med metalstivere i top og bund samt ophængsøje. Se vores øvrige naturplakater Det er jo normalt ikke til at se på fisk, medmindre man enten fanger dem eller tager i akvariet. Med en fiske plakat på væggen er det lidt nemmere at holde styr på hvilke fisk vi har i de danske farvande. Her har jeg fundet 2 forskellige naturplakater som du kan vælge imellem.

Der er altså også fisk i søerne ;)

Alt for ofte får ferskvandsfiskene ikke den opmærksomhed de har fortjent.

Der findes bare flere saltvandsfisk, de er større, de er flottere, de er mere farverige, de smager bedre, de er sjovere at fange. Sådan lyder mange af klicheerne, men lad os bare sørge for en gang for alle at gøre op med de mange floskler. Ferskvandsfisk er fantastiske, alsidige og spændende, og så findes de i stort set ethvert lille vandhul. Også i dit nabolag. Især i Danmark giver det god mening at kaste sin interesse og kærlighed over ferskvandsfiskene, som faktisk ofte er vildere end dem vi kan opleve i saltvand. Og så findes der bare intet så spændende, end en lun og solbeskinnet sommermorgen at snige sig igennem krattet med sin fiskestang på vej til sin nye eller allerede godt gennemprøvede fiskesø, for at prøve at få en af de store glubske gedder, en vild aborre på over 1 kg, en sky karpe, en velsmagende sandart eller en slimet grøn suder i tale. Lyst og sportsfiskere som primært fisker i ferskvand, er ofte de allermest nørdede og grejfikserede, og det med god grund. Det kræver nemlig tålmodighed, områdekendskab og det helt rigtige udstyr at fange mange ferskvandsfisk, og vil man op og fange nogen af de helt store specimenfisk, så kan man komme til at bruge virkelig mange timer ved søen.

Åerne er også spændende

Også Danmarks mange åer rummer spændende fiskeri.

I modsætning til de fleste søer, skal man dog her ofte have et specifikt fisketegn eller medlemskab af en lokal fiskeforening, og det kan ofte være en temmelig bekostelig affære. Har du adgang til et godt stykke å, så har du her mulighed for at fange både havørred, bækørred, søørred, regnbueørred, laks og mange andre flotte og ofte velsmagende marine og akvatiske ferskvandsfisk og ferskvandsfisk underfamilier. Dem kan du alle sammen lære meget mere om, hvis du hænger en plakat med fiskearter op i stuen.

Tag på eventyr

Er du eventyrlysten, så skal du faktisk ikke ret langt fra Danmark, før du kan finde ferskvandsfiskeri, efter nogle meget større bæster end dem vi har i Danmark.

Mange steder i Tyskland, for eksempel lige uden for Berlin, fanges der store maller på over 100 kg. En oplevelse som de fleste lystfiskere ville give deres højre arm for. Er du klar på en endnu længere rejse, så er støren den mest oplagte mulighed. I Danmark kan den fanges i nogle put n takes, men vil man fange en vild stør så er nogle af de store floder i Canada et godt bud. Støren er truet på grund af dens yders værdifulde rogn, og derfor reguleres fiskeriet kraftigt, og al fiskeri efter stør foregår efter catch and release konceptet.

Vi har en plakat med ferskvandsfisk i vores sortiment, og med den kan du og hele familien lære meget mere om de ovennævnte fisk og mange andre af deres slægtninge.

En plakat med fiskearter er altid både smart og smuk at have i hjemmet, og med denne plakat med ferskvandsfisk er du helt sikker på at både du og ungerne, ved hvad det er der kommer op af vandet, næste gang i er på fisketur. En plakat med ferskvandsfisk fra Scandposters er en gave til både dig, din familie og alle der i øvrigt besøger dit hjem.

Fisk

Findes der nogen mere ubegribeligt alsidig gruppe af dyr? Det gør der næppe, for gruppen af fisk, og dyr i det hele taget, som lever i saltvand er så enorm og så helt utroligt divers, at det næsten ikke er til at begribe. Havet er det største, det mest fascinerende og samtidig det allermest uudforskede område på jorden. Det er hjem for tusindvis af forskellige dyrearter, som lever på alt fra 1 til næsten 11.000 meters dybde, og mange af disse dyr er ikke engang kendte for videnskaben endnu. Derfor er havet, sammenlignet med regnskoven, savannen, de lavvandede mangrover og nogen af de mange andre spændende biotoper og naturområder, et af de steder hvor man stadig kan finde mange nye, og sågar store, dyrearter. Og det er noget som skubber til både forskeres, marinebiologers og helt almindelige hobbyentusiasters interesse. Her er der stadig uopdaget land, og det er selvfølgelig virkelig noget der kan sætte fantasien i gang. Problemet er selvfølgelig at havet ofte er langt mere utilgængeligt end de fleste andre steder, biotoper og biosfære på jorden, og det skyldes først og fremmest at mennesket ikke naturligt kan trække vejret under vand, og dernæst at jo dybere vi kommer ned under vandet, jo større bliver trykket. Derfor kræves det ypperste udstyr og lang tids forberedelse, hvis man for eksempel ønsker at nå bare halvvejs, eller måske endnu længere, ned i Marianergraven, som med sine 10.994 m i dag betragtes som det dybeste sted, ikke bare i Stillehavet men i hele verden. Her finder de forskere, som med ny teknologi og nye fartøjer formår at nå bare et stykke af vejen imod bunden, stadig nye spændende arter. På bunden af Marianergraven er trykket over 1000 gange højere, end det er ved havoverfladen, men alligevel lever og trives mange forskellige dyr her. For eksempel oldtidsbæstet frilled haj og forskellige arter af havtaske samt store krabber.

Mysterier

Men det er nemt at fortabe sig i havets mysterier, og sandheden er, at der blandt de arter som vi allerede kender findes en artsrigdom som fortjener vores fulde opmærksomhed, og ikke mindst vores fulde interesse og beskyttelse.

Det gælder både for de varme eksotiske oceaner, men sandelig også for havene omkring Danmark, hvor der findes mange spændende fisk. Nogen af disse kan ses på vores fiske plakat saltvandsfisk i størrelsen 70 x 100 cm. For bare 134,95 kr. kan du, din familie og alle andre som kommer i dit hjem blive langt klogere på lidt af det liv som findes under havoverfladen.

Illustratorerne

Bente Olesen Nyström, Susanne Weitemeyer og Erik Leenders har til dennes imponerende fiske plakat af Scandposters illustreret hele 60 forskellige af de mest almindelige saltvandsfisk, og de er ovenikøbet trykt på kraftigt, glansfuldt og langtidsholdbart papir, så du kan få fornøjelse heraf mange år fremover.

Lær for eksempel at genkende torsk, rødfisk, makrel, multe, tun, Sankt Peters fisk, hornfisk, klumpfisk og forskellige arter af haj og fladfisk. Den marine og akvatiske verden er næsten uendelig, men med en fiske plakat på væggen er du godt rustet til at påbegynde din læringsfase.

Størrelse
70x100cm
24842
7 Varer