Fragt fra kun 39 kr. - Fri Fragt fra 599 kr.*

Haj plakat - 70x100cm med metallister...

Haj plakat - 70x100cm med metallister og ophængsøje

På lager
249,00 kr.
Inkl. moms 1-3 hverdage.
  • Flot haj plakat med 60 af de mest almindelige hajer i verden.
  • Størrelser og navne er angivet (Navne på bl.a. dansk, engelsk, norsk, svensk)
  • 70×100

Se alle vores plakater med havets dyr og planter

Fåes også uden metallister og ophængsøje.

Kunder der købte denne vare, købte også

Med denne haj plakat får du 60 flotte illustrationer af hajer fra verdenshavene. Alle deres mål og vægt er angivet ligesom navnene også står på flere sprog, bl.a. dansk, engelsk, svensk og norsk. Erik Leenders er kunstneren bag illustrationerne. God til at give et overblik og en styrket interesse for nogle af verdenshavenes rovdyr. Det er nemt at se størrelsesforskelle og ligheder arterne imellem når man har dem alle sammen samlet ét sted. Din Haj Plakat kommer på kraftigt og skinnende papir der er holdbart i lang tid. Se vores øvrige naturplakater

Hajer er frygtede

Martin, its all psychological. You yell, Barracuda, everybody says, huh, what? You yell Shark, weve got a panic on our hands on the Fourth of July.

Sådan sagde Mayor Vaughn I filmen Jaws fra 1975 kort inden et sandt hajinferno brød ud, med utallige sårede og døde til følge. Jaws har dannet skole for en hel generation af hajfilm, som på godt og ondt må siges at have formet vores bevidsthed om hajer. Hajer, alle hajer, er farlige. Kom i nærheden af en haj og du er færdig som gårdsanger. Sådan tænker mange mennesker, når man nævner ordet haj, men sandheden er at kun ganske få mennesker på årlig basis angribes af hajer og at endnu færre ender med at dø som følge af hajangreb. På trods af det har hajen fortsat et noget blakket ry, og det resulterer desværre i at mange hajer dræbes, og at det kan værre svært at skaffe fondsmidler og lignende til projekter som omhandler hajer. Men i virkeligheden er langt de fleste hajer harmløse for mennesker, og de findes alle tænkelige farver og former.

Men de er også andet

Selvom de kan virke frygtindgydende, så er de også fascinerende og meget smukke, og på vores haj plakat i størrelsen 70 x 100 cm, kan du lære meget mere om hele 60 af de mest almindelige hajer på verdensplan.

Det kræver hårdt arbejde at lære at kende forskel på alle hajerne, men med en plakat på stuevæggen eller i børneværelset, er det nemt, sjovt og smukt at lære mere om hajerne og deres individuelle karakteristika. Hver gang du eller nogen af dine familiemedlemmer går forbi denne smukke naturplakat vil i lære noget nyt. Nemmere bliver det ikke.

Scandposters har med denne haj plakat endnu engang ramt sømmet lige på hovedet.

Kombinationen af nøjagtighed, videnskabelighed og skønhed er efterhånden blevet deres varemærke, og derfor hænger deres naturplakater også til skue i rigtig mange hjem og på rigtig mange skoler og andre undervisningsinstitutioner. Denne gang er det navnkundige Erik Leenders som har tegnet de yderst naturtro hajportrætter. Han er kendt for at illustrere netop fisk, og også med denne haj plakat er det lykkes ham at vise give et lille men meget naturtro indblik i hajernes liv, som vi jo ellers sjældent oplever da de som marine/akvatiske dyr kun sjældent bryder havets overflade.

Har du allerede en favorithaj?

Eller ved du praktisk talt ingen ting om hajer i forvejen? Uanset om du er garvet hajnørd eller om du bare har lyst til at lære noget helt nyt, så er det nemt at tage udgangspunkt i de 60 mest almindelige arter, som alle er smukt illustreret på denne naturplakat. Lær mere om den aparte hammerhaj, den frygtindgydende hvid haj eller sildehajen som jo faktisk med jævne mellemrum fanges i Danmark, blandt andet i Kattegat, med både stang og net. Du kan selvfølgelig også lære meget mere om de små hajarter som for eksempel sort pighaj, nordatlantisk pighaj, sorthaj, dværghaj, pygmæhaj eller nogen af de andre spændende hajer.

Størrelse
70x100cm
2478434
6 Varer