Fragt fra kun 39 kr. - Fri Fragt fra 599 kr.*

Fiskeplakat Saltvandsfisk Plakat i A4
Fiskeplakat Saltvandsfisk Plakat i A4

Fiskeplakat Saltvandsfisk Plakat i A4

På lager
49,00 kr.
Inkl. moms 1-3 hverdage.

Smuk plakat med saltvandsfisk.
Se alle vores plakater med havets dyr og planter.

Fåes også i A2

Kunder der købte denne vare, købte også

Fiske plakater med saltvandsfisk fra Koustrup

Denne fiske plakat er illustreret af Susanne Weitemeyer og viser nogle af havets fisk.

En fiskeplakat er en perfekt måde at lære om livet under vand.

Her er den komplette liste over hvilke fisk der er med på fiske plakaten:

Sildehaj, Hornfisk, Tun, Havørred, Laks, Tyklæbet multe, Kulmule, Torsk, Makrel, Sild, Mørksej, Sømrokke, Kuller, Tunge, Pighvar, Rødspætte, Ål, Helleflynder, Skrubbe, Ulk, Havkat, Skt. Petersfisk, Stenbider, Fjæsing, Havtaske

Se vores øvrige naturplakater

Havets fisk

Havet er drømmenes og fantasiernes legeplads.

En magisk verden under overfladen så enorm at menneskeheden endnu ikke har hverken kortlagt eller besøgt størstedelen af den oceaniske og marine verden.

Selvom den ofte destruktive menneskelige adfærd påvirker selv områder under havet som vi endnu ikke har besøgt, så er livets mangfoldighed og artsrigdom stadig enorm, og forskere opdager til stadighed både store og små dyr på havbunden som hidtil har været totalt ukendte for videnskaben.

Det marine liv har igennem mediehistorien lagt fundamentet for mange fantasifulde skabninger fra havets dyb, på både i film, i tv-serier, tegneserier og i bøger, og selvom fantasien i mange tilfælde overstiger virkeligheden, så støder man altså fortsat på nye hav utrolige havdyr.

Selvom mange af havets spændende saltvandsskabninger ofte forbindes med eksotiske himmelstrøg, så rummer også de danske og skandinaviske have mange interessante dyr, og den globale opvarmning og de deraf varmere oceaner, gør at vi langs Danmarks kyster nu igen kan opleve for eksempel den gigantiske tun, klumpfisk og andre vilde skabninger.

Nogle af disse kan du se på vores plakat med saltvandsfisk, som dog primært har illustrationer og information om langt mere almindelige danske saltvandsfisk.

Danske saltvandsfisk plakat, fiskeplakat Danmark eller saltvandsfisk i Danmark kunne også have været nogen af overskrifterne til denne flotte plakat med saltvandsfisk i A2.

For selvom den almindelige dansker ikke ofte støder på sildehaj, tun, helleflynder, sømrokke eller Sankt Peters fisk, så er de fleste fisk på denne plakat med saltvandsfisk nogen som man kan møde mange steder langs de danske kyster med enten en fiskestang eller en harpun i hånden, eller blot med våddragt, dykkerbriller, snorkel og svømmefødder.

Og i modsætning til mange af de fisk du kan se på for eksempel en ferskvandsfisk plakat, så er langt de fleste saltvandsfisk yderst smagfulde, og du kan derfor med lidt held supplerer din rekreative interesse for naturen med et smagfuldt måltid til hele familien.

Fang selv nogle fisk

Bind et blink for enden af din snøre og fang for eksempel en havørred eller hvis du er rigtig heldig en laks.

Et aflangt blink med silketråd for enden er den rigtige løsning hvis du vil fange en af de elegante hornfisk, men er det fladfisk som rødspætte og skrubbe du er på jagt efter, så er det bare på med bundforfang og sandorm eller børsteorm.

Sild og makrel er også yderst delikate og traditionelle tilføjelser til det danske frokostbord, og de kan også i den rigtige sæson fanges i stort antal ved især de danske havne og moler, men her skal du have et forfang med mange små kroge for enden af din stang.

Også torsk, mørksej, lyssej og andre fisk kan fanges fra kysten men især på bestemte tidspunkter af året kan det betale sig at sejle ud med båd og ekkolod.

Kender du ikke lokalområdet og bundforholdende kan det være en idé at booke en plads på en kutter hos en kaptajn der kender mere til fiskenes opholdssteder på forskellige tidspunkter af året.

Med en pirk for enden og måske en ophænger med forskellige kroge kan du være heldig at fange endog meget store fisk i dansk farvand.

Det berømte bulefiskeri i Storebælt i vintermånederne er her et rigtig godt bud.

Vil du være bedre til at genkende de danske saltvandsfisk, er der ingen vej uden om en naturplakat på væggen.

Måske en i A2 fra Koustrup, smukt illustreret af Sussanne Weitemeyer.

Hos NaturHandel.dk kan du finde alt fra Fugle plakater og en Hval plakat til Insektsuger og fiskenet til børn. Tag børnene med ud i naturen og fang vilde dyr i vandhullet. Fang sommerfugle med vores sommerfuglenet og køb en sommerfugleplakat med de mest almindelige sommerfugle i norden. 

Du kan også tage under vandet med vores fiskeplakat herover som er den mest populære af vores plakater med fisk. Tag på svampetur med vores svampeplakat eller lade børnene gå på opdagelse og lære at kigge på fugle med vores kikkert til børn som er en god børnekikkert til at starte på.

Find en smuk fugleplakat i vores store udvalg af naturplakater.


Prøv desuden mit mega populære NaturBingo som har fået over 5000 downloads inden for de sidste par år.

Størrelse
A4 (21.0x29.7cm)
53489655
11 Varer

Se også