Fragt fra kun 39 kr. - Fri Fragt fra 599 kr.*

Spiselige muslinger og krebsdyr etc....

Spiselige muslinger og krebsdyr etc. - 70x100cm

Plakat med 75 af verdens mest almindelige spiselige muslinger og krebsdyr.

Arternes størrelse er angivet og deres navne er skrevet på flere forskellige sprog, bl.a. dansk, engelsk, norsk og svensk.

Illustrationerne er håndtegnet og farvelagte af den danske illustrator Erik Leenders, så de alle fremstår så naturligt som muligt.

Denne flotte og 70 x 100 cm store plakat er trykt på kraftigt glansfuldt papir (170 g) og efterfølgende kacheret, dvs. overfladebehandlet.

  • Fåes som standard uden tilbehør. Kan købes MED metalister og ophængsøje monteret.
Vælg Størrelse
  • 70x100cm
  • 70x100 MED metallister og ophængsøje
Få på lager
179,00 kr.
Inkl. moms 1-2 hverdage.

Kunder, der købte denne vare, købte også

Plakat med 47 af de mest almindelige opdrættet tempereret fisk og skaldyr samt 7 havalger. Arternes størrelse og vægt er angivet og deres navn er skrevet på flere sprog, bl.a. dansk, engelsk, norsk og svensk. Denne flotte plakat gengiver illustrationer tegnet og farvelagt af den dygtige danske kunstner Erik Leenders. Fiskeplakaten, der måler 70 x 100 cm, trykt på 170 grams kraftigt papir og kacheret (dvs. overfladebehandlet). Med kacheringen får plakaten et flot glansfuldt finish og holder sig pæn i lang tid. Plakaten fås med eller uden metalstivere i top og bund samt øje til ophæng. - Vælg MED, hvis du ønsker at sætte plakaten direkte op på væggen. - Vælg UDEN, hvis du ønsker at sætte plakaten i en ramme. Alle plakater sendes godt beskyttet i et rør.

Størrelse
70x100cm
7963
1 Enhed