Fragt fra kun 39 kr. - Fri Fragt fra 599 kr.*

Havens Fugle Plakat - 40x60 cm - MED...

Havens Fugle Plakat - 40x60 cm - MED metallister

På lager
149,00 kr.
Inkl. moms 1-3 hverdage.

Tag ikke fejl - Denne Havens Fugle Plakat hænger i mange hjem over hele landet. Det er vores mest solgte naturplakat. 

Om denne plakat:

  • ✔️ Størrelse:  40x60 cm
  • ✔️ Dansk produceret.
  • ✔️ MED metallister (6 mm.) og ophængsøje monteret. (Kan ikke tages af)

Kunder der købte denne vare, købte også

70 x 100 med motiv fra Scandposters:

Skal du kigge på fugle med børn? Prøv vores kikkert til børn

Alle fuglene er angivet med navne på Latin og 13 øvrige sprog, bl.a. Dansk, Tysk, Engelsk, Svensk mv. Enkelte fugle er afbilledet med både han og hun - Typisk dem der skiller sig lidt ud. Det kan du læse lidt mere om herunder.

Du får med min naturplakat fra Scandposters 40 smukke fugle som du kan hænge op på væggen derhjemme.

Fugle som man normalt kan se i haver i Europa og Nordamerika.

Du får følgende fugle med på din plakat: Silkehale, Gulbug, Løvsanger, Jernspurv, Skovspurv, Munk (Han og hun), Musvit, Gærdesanger, Mursejler, Bysvale, Dompap (Han og hun), Grønirisk, Landsvale, Sjagger, Vindrossel, Husskade, Rødstjert (Han og hun), Sumpmejse, Gærdesmutte, Kvækerfinke, Gråspurv (Han og hun), Tyrkerdue, Gulspurv, Stillits, Broget fluesnapper, Sangdrossel, Solsort (Han og hun), Spætmejse, Grå fluesnapper, Ringdue, Blåmejse, Grønsisken (Han og hun), Bogfinke, Havesanger, Rødhals, Stær, Stor flagspætte, Kernebider, Hvid vipstjert, Sortmejse.

Fuglene trækker

Med forårets komme melder også de mange fugle deres ankomst til de danske haver.

Det milde vejr og de stigende temperaturer får trækfugle som svaler og mursejlere til at søge mod nord, hvor de igen slutter sig til bevingede, overvintrende slægtsfælder som blåmejsen, solsorten, gråspurven og rødhalsen. Så trives, yngler og lever standfugle og trækfugle side om side i de danske haver og buskadser, til stor fornøjelse for ikke bare den garvede ornitolog men også for børn, voksne og glade nybegyndere i alle aldre. Fuglenes verden er farverig, alsidig og fascinerende uanset forudgående kendskab, og med en Plakat med havens fugle fra naturhandel.dk har du og din familie et godt udgangspunkt for at blive fortrolig med en del af havens rige dyreliv. Om det er den godmodige ringdue på græsplænen, den nærgående bogfinke i køkkenvinduet, den lynhurtige vipstjert der i et kort øjeblik lander på foderbrættet inden den i næsten samme bevægelse letter igen, musvitten som slår sig ned i jeres redekasse eller den hidsige, frække og smukke husskade som med hård hånd kanøfler og styrer slagets gang i haven, så kan du med fordel bruge vores Havens Fugle Plakat, når de skal identificeres. Jeg har mange plakater til væggene. 

En flot Havens Fugle plakat

Med Havens Fugle Plakat får du et produkt, der er både simpelt og overskueligt men samtidig professionelt og meget rigt illustreret.

Tag dine børn med ud og kig på fugle med en af mine børnekikkerter. Den kan derfor med fordel bruges af både den garvede fuglekigger, dig der aldrig tidligere har beskæftiget dig med havens vilde dyr, og ikke mindst dig der blot ønsker et smukt portræt til stuen. De danske fugle er både forskellige og fantastik smukke og farvestrålende. Blå, røde, gule, brune, grønne, grå og hvide nuancer pryder foråret og sommeren igennem de danske haver og med den rette viden vil du være i stand til at identificere og artsbestemme de mange fantastiske syn. Glæden ved at se flokken af silkehaler holde pause i kirsebærtræet bagerst i haven øges kun når du nemt er i stand til at identificere dem blot med et enkelt kig på plakaten i din stue. Jeg sælger også andre plakater, f.eks. en rovfugleplakat med illustrationer af rovfugle, en ørneplakat med illustrationer af ørne. Eller prøv en kystfugle plakat med illustrationer af fugle fra de danske og nordiske kyster.

Bliv ornitolog

Ornitologi er den gren inden for zoologien, som beskæftiger sig med fugle. Læs mere om fugle her Det er med andre ord videnskaben om fugle, men med Havens Fugle Plakat behøver denne interesse ikke kun at begrænse sig til fagfolk. Alle har nu mulighed for at observere, notere, twitche og nyde havens utrolige fauna uden at være nødsaget til at slå op i en af bedstemors tykke og oldnordiske fuglebøger. Havens Fugle Plakat gennemgår og lærer dig om de vigtigste og mest almindelige fugle i haven, og plakatformatet gør at du nemt har mulighed for tjekke og kontrollere dine observationer. Ud over at være smuk og dekorativ så kan plakaten altså også være din indgangsvinkel til en større faglig viden om havens dyr, og under hvert eneste billede står således den enkelte fugls navn på flere forskellige sprog, så du nemt har mulighed for videre individuel research på fugleområdet. Fuglenes fantastiske verden står åben for dig og alle andre med en reel interesse, og med denne plakat er det lettere end nogensinde at få indsigt i baghavens utrolige liv. Se alle mine fugleplakater

Hos NaturHandel.dk kan du finde alt fra Fugle plakater og en Hval plakat til Insektsuger og fiskenet til børn. Tag børnene med ud i naturen og fang vilde dyr i vandhullet. Fang sommerfugle med vores sommerfuglenet og køb en sommerfugleplakat med de mest almindelige sommerfugle i norden. 

Du kan også tage under vandet med vores fiskeplakat, tag på svampetur med vores svampeplakat eller lade børnene gå på opdagelse og lære at kigge på fugle med vores kikkert til børn som er en god børnekikkert til at starte på.

Find en smuk fugleplakat i vores store udvalg af naturplakater.


Prøv desuden mit mega populære NaturBingo som har fået over 5000 downloads inden for de sidste par år.

Størrelse
40x60 cm
A2 (42.0x59.4cm)
4238954
22 Varer

Se også