Fragt fra kun 39 kr. - Fri Fragt fra 599 kr.*

https://www.naturhandel.dk/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/6170186c7f411.jpg
Kystfugle plakat - 70x100cm

Kystfugle plakat - 70x100cm

På lager
179,00 kr.
Inkl. moms 1-3 hverdage.

Se alle vores fugleplakater her Læs mere om denne kystfugle plakat herunder.

Køb en ramme til din plakat - KLIK HER

Kunder der købte denne vare, købte også

70 x 100 cm Kystfugle plakat fra Scandposters

Med denne Kystfugle Plakat får du 48 flotte illustrationer af kystfugle i Europa. Et par af dem har både han og hun angivet. Alle deres størrelser er angivet ligesom navnene også står på flere sprog, bl.a. dansk, engelsk, svensk og norsk. Carl Christian Tofte er kunstneren bag illustrationerne. God til at give et overblik og en styrket interesse for nogle af Europas kystfugle. Din Kystfugle Plakat kommer på kraftigt og skinnende papir der er holdbart i lang tid. Se vores øvrige naturplakater

Om fugle ved kyst og hav

Ved kyst og hav har fuglene fortsat ret store vidder uden forstyrrelse fra menneskene. Der er trods alt færre både end biler og ikke alle har en larmende motor. Derfor giver det også ofte en oplevelse af vild natur at gå en tur langs med stranden for at kigge på fugle. Mange fugle trækker ligeledes, og derved er der også udskiftning i hvilke arter man kan opleve på hvilke tider af året. Med en god kikkert i hånden kan du føle at du kommer tæt på fuglene i deres uforstyrrede omgivelser. Med en plakat derhjemme kan du bedre lære dem at kende, huske deres navne og udseende. Vælg en fugleplakat der passer til dig. Læs også: Millioner skal hjælpe truede kystfugle

Scandposters har endnu engang produceret en smuk naturplakat.

Denne gang en 70 x 100 cm kystfugle plakat med hele 48 smukke og inspirerende illustrationer af kystfugle fra hele Europa.

Coastal Birds of the North Atlantic hedder plakaten på engelsk, og du kan lære de forskellige fugles navne at kende på flere forskellige sprog. Så kan du nemt fortsætte din research i bøger og på internettet.

Med denne kystfugle plakat kan du lære mere om skarv, gås, mange forskellige typer af blandt andet måger og ænder samt rigtig mange andre forskellige fugle.

En kystfugle plakat er både smuk, dekorativ og informativ.

Størrelse
70x100cm
2495
7 Varer

Se også