Fragt fra kun 39 kr. - Fri Fragt fra 599 kr.*

Fugle Ved Kyst Og Strand i A2
Fugle Ved Kyst Og Strand i A2

Fugle Ved Kyst Og Strand i A2

Ikke på lager
99,00 kr.
Inkl. moms

Plakat med fugle ved strand og kyst.

Titlen er på engelsk: “Coastal birds” – Navne på dansk.

Fåes også i A4

Varetilpasning

Glem ikke at gemme din brugerdefinering for at kunne tilføje til kurven
  • valgfri Maks. 250 tegn
  • valgfri Maks. 250 tegn
  • valgfri Maks. 250 tegn
  • valgfri Maks. 250 tegn
  • valgfri Maks. 250 tegn
  • valgfri Maks. 250 tegn

Kunder der købte denne vare, købte også

Fugle ved strand og kyst

Denne plakat er flot illustreret af Carl Christian Tofte og viser fugle ved strand og kyst. Den fåes i A2 og A4. Navne på 5 sprog, bl.a. dansk, latin, engelsk og tysk.

Her er den fulde liste over de fugle du kan finde på plakaten: Splitterne (+vinter udseende), Dværgterne, Havterne, Rødben, Brushane, Hættemåge, Stor regnspove, Stor præstekrave, Strandhjejle, Klyde, Vibe, Gravand, Hvidklire, Sandløber, Lille kobbersneppe, Krumnæbbet ryle, Strandskade, Toppet skallesluger, Skarv, Sortgrå ryle, Stenvender, Islandsk ryle, Mudderklire, Almindelig ryle, Ederfugl, Svartbag, Stormmåge, Sølvmåge.

Se vores øvrige fugleplakater her

Se også vores øvrige naturplakater

Et paradis for fugle

Stranden og kysten er et paradis for fugle, det ligger uden for enhver tvivl.

De åbne vidder, den lette tilgang fra både vandsiden og landsiden, de alsidig naturforhold. 

Det store udvalg af forskellig mad er alle faktorer, der er med til at gøre de danske kyststrækninger til egnede yngle og opholdssteder for et utal af forskellige fuglearter.

”Wow”, vil ungerne sige, når først de opdager hvor fantastisk, farverigt og forskelligartet et flyvende dyreliv de kan opleve langs vandet.

Alt afhængig af hvor i landet man vælger at tage på fugletur, vil man kunne opleve forskellige fuglearter.

Hættemåge, sølvmåge, skarv og mange andre fugle kan opleves stort set hele vejen langs den lange danske kyst.

Vadehavet

Det kan være en god idé at søge imod vadehavet på den jyske vestkyst, hvis man vil opleve for eksempel smukke og meget territoriale brushaner, kobbersnepper, ryler, dobbeltbekasin, strandskade eller den fredede klyde.

Klyden som tidligere har skabt stor debat på vadehavsøer som Fanø og Mandø, fordi nogen mener at man skulle afspærre veje i de områder hvor klyden yngler, mens andre mener at det trods alt er at gå et skridt for langt.

Klydens unger udmærker sig for øvrigt ved at være nærmest selvkørende fra fødslen, og allerede når ægget klækker er de i stand til selv at finde føde og bevæge sig rundt i det våde og barske vestjyske landskab.

Et fantastisk syn, som ofte kun er de mest entusiastiske fuglenørder forundt, men intet forhindrer heldigvis dig og din familie i at gribe kikkerten og gummistøvlerne og bevæge jer ud i landskabet for selv at spotte fugle ved strand og kyst.

Med en nordic edition plakat i A2, har i mulighed for at forberede jer hjemmefra og studerer de fugle som i har mulighed for at møde på turen.

Så er det bare meget nemmere lynhurtigt at artsbestemme de dyr i møder på jeres tur.

Hvem har illustreret plakaten?

Carl Christian Tofte er manden bag denne flotte plakat med fugle ved strand og kyst i A2.

Tofte er igennem en lang årrække kendt som ikke bare en ihærdig observatør af fugle og natur, men også en af de allerdygtigste fugletegnere vi har i Danmark.

At du til så billig en pris kan være i stand til at få hans utroligt nøjagtige og livagtige tegninger op og hænge på din væg der hjemme, må betegnes som lidt af et scoop.

Plakaten er udgivet af Koustrup & Co. som står bag en lang række lignende kunstværker om naturen til din væg.

Naturen er betagende og smuk, og sådan er det uanset om man selv står midt i den, eller om man tager et lille stykke med sig ind stuen i form af for eksempel en dekorativ plakat med illustrationer af fugle ved strand og kyst.

En A2 plakat måler 59,4 x 42 cm, og under hvert billede står fuglens navn på både dansk, svensk, norsk, engelsk, tysk og latin.

Noget som den ihærdige ornitolog vil finde brugbart, da det gør det nemmere at fortsætte sin research på nettet, i bøger eller brochure.

Det kunne for eksempel være en naturfolder om kyst og hav, som er nem og praktisk at have med rundt.

Størrelse
A2 (42.0x59.4cm)
439548954

Se også