Bog: Vilde bier og biplanter

Bog: Vilde bier og biplanter

Bog med vilde bier og biplanter skrevet af Susanne Harding.

Få på lager
119,00 kr.
Inkl. moms
2-3 hverdage.

Kunder, der købte denne vare, købte også

Lyden af summende bier, der flyver fra blomst til blomst, er indbegrebet af fora?r og sommer, og bierne er vigtige bestøvere af ba?de vilde og dyrkede planter og en væsentlig del af den biologiske mangfoldighed.

De vilde bier er imidlertid ga?et voldsomt tilbage overalt pga. manglende ynglesteder og egnede fødeplanter, men vi har heldigvis mulighed for at gøre noget, for at de ikke ga?r yder- ligere tilbage. Derfor er det vigtigt at vide noget om bierne og deres liv. Deres naturlige levested er i naturen, men vi kan ogsa? hjælpe dem i vores haver.

Private haver kan tilbyde de vilde bier gode levesteder, egnede blomster samt redesteder. Med de rigtige planter i haven, pa? terrassen eller altanen kan man derfor gøre en vigtig indsats for at bremse de vilde biers tilbagegang.
Læs om de vilde biers liv og deres foretrukne planter og leve- steder i denne bog.

Forfatter Susanne Harding er biolog, agronom og specialist i insektøkologi. Hun har skrevet et utal af artikler samt bogen: Sommerfugle og blomster i denne serie bøger.

Bogen er fra serien af små hvide bøger med stort indhold og er trykt FSC miljø certificeret papir, på Svanemærket trykkeri.

6706
2 Varer