Fragt fra kun 39 kr. - Fri Fragt fra 599 kr.*

https://www.naturhandel.dk/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/6170186c7f411.jpg

ANNONCE

Efteråret er kommet og vinteren er på vej. Det betyder for mange, at man skal ud at investere i nye vinterstøvler. Her er en guide til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal ud at købe nye støvler.

At efteråret og vinteren er lang i Danmark, kommer bag på de færreste. Vi bor på de nordlige breddegrader og er udsat for mange, våde, kolde og sjappede måneder – derfor er det vigtigt at investere i det helt rigtige fodtøj til disse kolde måneder. Efterårs- og vinterfodtøj er et sted, du ikke må gå på kompromis med kvaliteten, så derfor kommer her en guide til nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du skal investere i støvler til dame eller herre.

Ankelstøtte

Ankelstøtten er alfa og omega for at opnå den optimale støtte for din fod – særligt hvis du skal bruge dine støvler til at vandre i. Jo højere ankelstøtten i støvlen er, jo mere støtte vil den yde til din ankel.

Hælgreb

Hælgrebet er vigtigt for fodens helhedsoplevelse af støvlen. Hvis din hæl ikke fylder støvlen ud, så kommer din fod til at sejle rundt i støvlen, hvilket kan resultere i vabler. Det er derfor meget vigtigt, at du finder en støvle, hvor din fod fylder alt pladsen ud ved helgræbet.

Snøring af støvlen

Det er meget vigtigt at øjerne, som snørebåndene skal glide igennem, er fine og glatte. Hvis ikke øjerne fremstår glatte, vil de efter ganske kort tid slide snørebåndene over. Derudover, så er det også vigtig, at snøringen går så langt ud på foden som muligt. Jo længere ud på foden, at snøringen går, des bedre kan man tilpasse støvlen og des mere støtte vil man opleve, at støvlen giver.

Vægten

Skal du kun bruge dine støvler til kortere gåture, så betyder vægten af støvlen ikke så meget. Skal du derimod bruge dine støvler til at vandre i, så bør du helt sikkert tage vægten af støvlen med i din betragtning. Dine fødder og ben skal løfte støvlens vægt mange gange på længere vandreture, og du vil derfor blive hurtigere udmattet med en tung støvle fremfor en let støvle.

Indersål

Først og fremmest skal indersålen være udtagelig. Det giver dig nemlig mulighed for at skrifte den ud, hvis den ikke skulle passe, eller hvis du har brug for en ny. Hvis indersålen ikke passer din fod, har mange velassorterede støvleforretninger et bredt udvalg af indersåle, man kan tilkøbe sine støvler.

Helt overordnet er det rigtig vigtigt, at du finder en støvle, der støtter ankel og fod så meget som muligt. Særligt kvinder oplever at gå i fodtøj med meget ringe fodstøtte, og kan derfor opleve smerter eller decideret få skader af det ringe fodtøj. Der findes i dag rigtig meget fodtøj til kvinder, der skaber optimal støtte til fod og ankel, hvorfor der ikke findes nogen undskyldning for ikke at tage disse ting med i overvejelserne, når du skal ud at investere i dit nye efterårs- vinter-fodtøj.

Find støvler til kvinder, der giver optimal fodstøtte her