Fragt fra kun 39 kr. - Fri Fragt fra 599 kr.*

https://www.naturhandel.dk/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/6170186c7f411.jpg

Annonce

Det er ikke alle der synes at det er lige spændende at tage på badeferie sydpå hvert eneste år. Flere og flere udfordrer de traditionelle rejsedestinationer, og det er blevet mere populært med en aktiv ferie.

Island er en glemt perle, og ønsker du at opleve en betagende natur, så er den naturskønne, nordatlantiske ø lige noget for dig.

Oplev alt lige fra Vulkaner til Gletschere

Gennem de seneste år er det blevet mere populært at skifte swimmingpoolen ud med en cykeltur, hiking eller sejlads, når man vælger at holde sin tiltrængte ferie.

En aktiv ferie betyder ikke at du ikke når at slappe af og derfor kommer hjem helt udmattet. At tage på en aktiv ferie betyder derimod at du får så mange nye inputs, at din hjerne og krop får den hvile fra hverdagen, som den I høj grad behøver.

Island er et af de steder i verden man som naturelsker bare skal se. Det rå landskab er en fryd for øjet, og man kan opleve alt fra vulkaner til vandfald og varme kilder på tværs af øen.

Er det en aktiv ferie man ønsker, så kan det være en god idé med billeje. Ved at benytte sig af biludlejning kan man med fordel tilrettelægge en aktiv ferie, hvor man ikke er afhængig af andre. Leje af bil giver dig friheden til at rejse fra A til B, og hos easyterra.dk kan du finde netop den biludlejning der passer bedst til dig.

Frisk luft er vejen til velvære

Vi tager som oftest på ferie for at slappe af og fodre sindet med nye oplevelser. En storbyferie kan i den forbindelse virke hektisk, og mange finder ikke den eftersøgte ro i byen. Ved at rejse til Island, leje en bil og køre rundt fra kyst til kyst, kan man netop finde en ro som kun naturen tilbyder.

Løsriver man sig fra bykultur, menneskemængder og tæt trafik, så kan man give hjernen den pause den behøver. Frisk luft og vind i håret kan næsten være terapeutisk, og en vandretur i de islandske bjerge kan på den måde være med til at rense sindet for bekymringer og ubehag.

Ønsker du en aktiv ferie, hvor dine oplevelser ikke er dikteret af bus- og åbningstider, så kan du undersøge hvordan man nemmest kan bruge billeje på Island her.

En bid mad til din gåtur

Island tilbyder også gastronomiske oplevelser i højsædet. Ønsker du at supplere din naturferie med noget god mad, så findes der flere Michelin-restauranter både i Reykjavik og i andre mindre byer.

De populære restauranter serverer både traditionelle islandske retter, men der findes også ny-nordiske fortolkninger, hvor det traditionelle møder det moderne i en spændende fusion.