Tag det som en sjov udfordring. Det er jo ikke fordi i skal ødelægge jeres oplevelse, men kunne det ikke være fedt at krydre sine snobrød med lidt ingredienser fra naturen??
Om det så er lidt mælkebøtte, lidt skvalderkål, lidt skovsyre eller måske du har noget fra køkkenhaven – Basilikum, purløg eller whatever. Prøv at hak det og ælt det ind i dejen inden du ruller pølsen og snor det.
Det giver en helt anden smag. Jeg har personligt prøvet det med skvalderkål og det var en kæmpe succes.
Det kan også være i har fundet nogle bær i naturen, som i kan mose og blande lidt sukker i – Som et alternativ til den medbragte syltetøj…
Man kan jo argumentere for at når nu man er ude i naturen, så skal man da udnytte det kæmpe spisekammer som det jo er. Ukrudt kan sagtens være et spændende krydderi.
Der er noget god læring for børn i at vide at mad kommer fra naturen og ikke fra supermarkedet.
Bemærk: De nyeste skud af planterne er oftest de bedste. Led efter yderligere planter man kan spise på Google.