Fragt fra kun 39 kr. - Fri Fragt fra 599 kr.*

https://www.naturhandel.dk/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/6170186c7f411.jpg

Gratis NaturBingo

Herunder finder du flere varianter af vores gratis NaturBingo lavet i et samarbejde mellem NaturHandel.dk & MagiskeTider.dk - til timevis af underholdning af naturen.

NaturBingo er en sjov måde for børn at gå på opdagelse i naturen.

Klik på den ønskede plade for at downloade.

Udstyr til Naturoplevelser

Herunder har jeg samlet et udvalg af mine produkter der supplerer oplevelsen med NaturBingo rigtig godt. 

Tag f.eks. en fotobakke eller et plastikakvarie, så har du et sted at opbevare de ting du finder.

Tag f.eks. et insektglas, så kan du kigge nærmere på de kryb og kravl der dukker op.

Hos NaturHandel.dk kan du finde alt fra Fugle plakater og en Hval plakat til Insektsuger og fiskenet til børn. Tag børnene med ud i naturen og fang vilde dyr i vandhullet. Fang sommerfugle med vores sommerfuglenet og køb en sommerfugleplakat med de mest almindelige sommerfugle i norden. 

Du kan også tage under vandet med vores fiskeplakat, tag på svampetur med vores svampeplakat eller lade børnene gå på opdagelse og lære at kigge på fugle med vores kikkert til børn som er en god børnekikkert til at starte på.


Find en smuk fugleplakat i vores store udvalg af naturplakater

Om Naturbingo

Jeg har i samarbejde med MagiskeTider.dk lavet flere forskellige typer af Naturbingo til flere forskellige formål. Er der noget du mangler? 

Så tøv ikke med at kontakte mig. - Det kan være det bliver det næste vi laver.

Hvad er Naturbingo?

Naturbingo er en måde hvorpå man kan målrette en tur i naturen. De fleste tager ud for at få noget frisk luft og gå en tur. Med en natur bingo plade er der lige pludselig et formål og børn synes det er rigtig sjovt.

Der er x antal billeder på et A4 ark af naturting som man kan finde på en given lokalitet.

Ved at kombinere en bingoplade med en voksen der kan fortælle lidt om de ting børnene finder, så har man skabt grundlaget for en interesse for naturen hos børnene.

Naturen indeholder i tusindvis af forskellige arter af insekter, planter, dyr og andet. Børn der får en god introduktion til naturen vil også som voksne have en særlig tilknytning til denne. Derfor er det vigtigt at gøre det spændende for børnene at opholde sig i og bruge naturen.

Print det antal naturbingo plader du skal bruge og put dem evt. i en plastlomme. Læg pladerne ned i fotobakker og send børnene ud i naturen for at få fuld plade.

Del endelig gerne med dine venner og bekendte, så de også kan prøve det med deres børn.

Hvis der er mange børn, så kan man dele dem op i nogle hold og sende dem i hver sin retning – Den der har bingo først har vundet.

(Men det behøver heller ikke være en konkurrence)

Afhængig af årstid mv. kan det være hhv. lettere eller sværere at finde de forskellige ting på natur bingo pladen. Derfor kan børnene have brug for en voksen til at forklare hvorfor naturen er som den er.

De kan alle sammen blive dine helt gratis. Skal i fange flyvende insekter, kan jeg anbefale mine sommerfuglenet

En god måde at spare lidt penge på er at bruge vores Black Friday Tilbud