Sådan bruger du NaturBingo

  • Vælg hvilken type natur du vil udforske. Der er 3 forskellige - Alm. bynær natur, Skovbanko samt vandhulsbingo
  • Print dine plader i det antal du skal bruge.
  • Tag børnene med ud i naturen, del pladerne ud og bed børnene om at finde så mange ting som muligt fra pladerne.

Hos NaturHandel.dk kan du finde alt fra Fugle plakater og en Hval plakat til Insektsuger og fiskenet til børn. Tag børnene med ud i naturen og fang vilde dyr i vandhullet. Fang sommerfugle med vores sommerfuglenet og køb en sommerfugleplakat med de mest almindelige sommerfugle i norden. 

Du kan også tage under vandet med vores fiskeplakat, tag på svampetur med vores svampeplakat eller lade børnene gå på opdagelse og lære at kigge på fugle med vores kikkert til børn som er en god børnekikkert til at starte på.


Find en smuk fugleplakat i vores store udvalg af naturplakater

Læs her om Naturbingo

Jeg har lavet flere forskellige typer af Naturbingo til flere forskellige naturtyper.

Hvad er Naturbingo?

Naturbingo er en måde hvorpå man kan målrette en tur i naturen. De fleste tager ud for at få noget frisk luft og gå en tur. Med en natur bingo plade er der lige pludselig et formål og børn synes det er rigtig sjovt.

Der er x antal billeder på et A4 ark af naturting som man kan finde på en given lokalitet.

Ved at kombinere en bingoplade med en voksen der kan fortælle lidt om de ting børnene finder, så har man skabt grundlaget for en interesse for naturen hos børnene.

Naturen indeholder i tusindvis af forskellige arter af insekter, planter, dyr og andet. Børn der får en god introduktion til naturen vil også som voksne have en særlig tilknytning til denne. Derfor er det vigtigt at gøre det spændende for børnene at opholde sig i og bruge naturen.

Print det antal naturbingo plader du skal bruge og put dem evt. i en plastlomme. Læg pladerne ned i fotobakker og send børnene ud i naturen for at få fuld plade.

Del endelig gerne med dine venner og bekendte, så de også kan prøve det med deres børn.

Hvis der er mange børn, så kan man dele dem op i nogle hold og sende dem i hver sin retning – Den der har bingo først har vundet.

(Men det behøver heller ikke være en konkurrence)

Afhængig af årstid mv. kan det være hhv. lettere eller sværere at finde de forskellige ting på natur bingo pladen. Derfor kan børnene have brug for en voksen til at forklare hvorfor naturen er som den er.

Jeg har lavet flere Natur bingo plader til hhv. bynatur, skoven og vandhullet.

De kan alle sammen blive dine helt gratis. Skal i fange flyvende insekter, kan jeg anbefale mine sommerfuglenet