Fragt fra kun 39 kr. - Fri Fragt fra 599 kr.*

https://www.naturhandel.dk/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/6170186c7f411.jpg
Stjernekort plakat - 70x100cm
Stjernekort plakat - 70x100cm

Stjernekort plakat - 70x100cm

På lager
179,00 kr.
Inkl. moms 1-3 hverdage.
 • Flot stjernekort plakat med den nordlige stjernehimmels konstellationer.
 • Størrelser og navne er angivet (Navne på bl.a. dansk, engelsk, norsk, svensk)
 • Fåes også med metallister og ophængsøje.

Køb en ramme til din plakat - KLIK HER

Kunder der købte denne vare, købte også

Med denne Stjernekort plakat i 70x100 cm får du den nordlige stjernehimmels konstellationer.

Flot 70x100 cm stjernehimmel plakat med den nordlige stjernehimmels konstellationer fra ScandPosters. Ønsker du at lære om nattehimlens stjernebilleder, når du ser op på den nordlige halvkugles stjernehimmel, er dette stjernekort, det rette valg. Hæng den op i dit hjem og inden længe vil du kunne præcisere, hvad der er på nattehimlen. 

Stjernekortet fås med eller uden metalstivere i top og bund samt ophængsøje.

 • Vælg MED lister, hvis du ønsker at sætte kortet direkte op på væggen.
 • Vælg UDEN lister, hvis du ønsker at sætte kortet i en ramme.


OM STJERNEHIMMEL PLAKATEN MED DE 49 STJERNEBILLEDER OG 8 PLANETER

Plakaten indeholder et stjernekort over den nordlige halvkugle men kortet er også udvidet til cirka 30 grader syd. Derfor finder du også en del stjernebilleder herpå, som hører til den sydlige halvkugle. Dermed får du en plakat med 49 stjernebilleder, som er angivet på dansk, engelsk og latin.
 

LÆR 49 STJERNEBILLEDER AT KENDE

På stjernekortet vil du derfor finde de 12 stjernetegn, som anvendes i vestlig astrologi: Tvillingerne, Krebsen, Løven, Jomfruen, Vægten, Skorpionen, Tyren, Vædderen, Fiskene, Vandmanden, Stenbukken og Skytten. Men du finder naturligvis også Orion, Lille bjørn, Store bjørn (som Karlsvognen indgår i), Lille hund, Store hund, Pegasus og Hercules for blot at nævne de mest kendte. Men du kan også lære stjernebilledet for ørnen, slangen, ravnen, hvalfisken, enhjørningen, svanen, lossen, dragen, bjørnevogteren, ræven, delfinen, firbenet og m.fl.
 

FAKTA OM DE 8 PLANETER I SOLSYSTEMET OG DVÆRGPLANETEN PLUTO

Udover stjernekortet over stjernehimlen, kan du også blive klogere på planterne i solsystemet. Lær om Uranus, Saturn, Jupiter, Mercur, Venus, Jorden, Mars, Neptun og om dværgplaneten Pluto. Her får du fakta om planeternes diameter, hvor mange dage den enkelte planet tager om at kredse omkring solen, hvornår de enkelte planeter er blevet opdaget samt om de kan ses med det blotte øje. Denne beskrivelse er tilgængelig på dansk og engelsk.

Stjernerne som indgår i stjernebilledet er også illustreret på plakaten om der er tale om en stjerne af 1. stjerne, variabel stjerne, dobbelt stjerne, variabel stjerne og dobbeltstjerne samt stjernehob eller tåge.

Du kan blive en sand kender af stjernehimlen med denne stjernehimmel plakat fra ScandPosters. Stjernekortet er den perfekte gave til personen, der godt kan lide at se på stjerner, og plakaten vil tage sig godt ud i f.eks. et børneværelse, hvor den er populær at hænge op i loftet over børnesengen eller under den øverste køjeseng.

Dette 70 x 100 cm store stjernekort er trykt på kraftigt glansfuldt papir (170 g), der er kacheret (overfladebehandlet). Hvilket gør plakaten holdbar.

Produktdetaljer:

 • Format: 70 x 100 cm
 • Papir: 170 g gloss med blank kashering
 • 49 stjernebilleder
 • Stjernehimmel af den nordlige halvkugle og 30 grader syd
 • Fakta om 8 planeter og dværgplaneten Pluto
 • Sprog: engelsk, dansk og latinske navne
Størrelse
70x100cm
85444
3 Varer

Se også