Fragt fra kun 39 kr. - Fri Fragt fra 599 kr.*

Insektsuger
Insektsuger
Insektsuger

Video

Insektsuger

På lager
59,00 kr.
Inkl. moms 1-3 hverdage.

Tilbehør: Plastakvarier, fotobakker, insektglas mv. findes her

  • Fang fluer, bænkebidere, tissemyrer og andre smådyr.
  • Filter så du ikke får dem i munden.
  • Beholder til mange dyr.

STØRRE ORDRE? - KONTAKT MIG FOR TILBUD

Kunder der købte denne vare, købte også

Det kan du bruge en insektsuger til

Børn elsker at gå rundt og suge insekter op i deres insektsuger.

Den består af et glas med låg hvori 2 rør går ind.

I det ene rør er et filter. Dette er røret man suger i – Så kommer de små insekter ned i glasset frem for i munden.

Med en insektsuger fra NaturHandel.dk kan børnene rende rundt i lang tid og fange forskellige smådyr.

De kan f.eks. gå på jagt efter myrer og edderkopper. De kan ellers være lidt svære at få fat i hvis man bare bruger hænderne.

Her kan du kigge

Man kan f.eks. kigge under døde grene eller stubbe, løfte en større sten. Man kan kigge under barken på et dødt træ eller man kan rode rundt i skovbunden mellem blade og kviste.

Du kan også lade insekterne komme til dig. Brug en hvid sorteringsdug eller lignende – Se alt vores udstyr til naturoplevelser her. Læg den ud under et mindre træ og ryst nu træet godt igennem. Se insekterne faldet ned på det hvide underlag – Her kan du nemt suge dem op da de er nemme at se.

Hvad kan man gøre når man har fanget nogle dyr?

Hvis du har fanget nogle spændende insekter og har lyst til at kigge nærmere på dem, kan du komme dem op i et insektglas – Her er der indbygget forstørrelse så man rigtigt kan studere sine indsamlede dyr.

Der kan også gå lidt sport i hvem der kan fange flest forskellige dyr. Her kan man f.eks. bruge en foldetavle med smådyr og gå målrettet efter at fange de forskellige dyr der findes.

Så hvad skal jeg som minimum bruge til en tur i skoven?

En hvid fotobakke er altid godt at have med. På den hvide baggrund er det nemt at se de ting man har fanget. Med en insektsuger kan man fange de helt små dyr. Med et lupglas kan man bedre undersøge de ting man har fundet, da man her kan forstørre dem.

Vi sælger også andre slags forstørrelsesglas f.eks. med håndtag. Man kan også få brug for en skovl/planteske – Det sælger vi også.

Sidst men ikke mindst er det ligeså vigtigt at man kan snakke med sine børn om de ting man har fundet. Der er vores foldetavler perfekte med illustrationer af de forskellige dyr og planter.

Man skal altid huske at suge i det rør hvor nettet er. Suger man i det andet vil dyret sidde fast i røret og der er risiko for at man får noget i munden.

Miljøstyrelsen har lavet et artsleksikon til insekter hvis du finder det brugbart.
Du kan også finde en fin oversigt over insekter hos Naturporten

Men.. Kan jeg ikke lave en insektsuger selv?

Jo det kan du sagtens. Og jeg vil blive lige så glad hvis du gør det, som hvis du købte et her. Jeg forsøger at holde priserne lave, men mit hovedmål er at få flere til at benytte sig af naturen.

Du skal bruge et bæger med låg, 2 plastikslanger, gaze, elastik, tape. (Dette er ikke en giftsuger apotek bruger, men en man bruger til at fange små dyr.)

Lav 2 huller – 1 i hver side af låget (til de 2 slanger) – Slangerne laver du så den ene er dobbelt så lang som den anden.

På den korte slange sætter du gaze i den ene ende og sætter det fast med en elastik.

Slangerne skal nu sættes igennem hullerne i låget og det er vigtigt at de slutter tæt, ellers virker sugeevnen ikke. (undertryk).

Du kan evt. markere den slange man skal suge i med et stykke farvet tape.

Wupti så har du lige bygget din egen insekt suger. “Byg Selv Insekt Suger”. Prøv den af og tilpas eventuelt hvis noget ikke virker.

Der findes flere millioner arter af insekter og du kan fange de mindste af dem med munden. Et insekt er kendetegnet ved at have tre par ben – 6 ben i alt.

God fornøjelse

Hos NaturHandel.dk kan du finde alt fra Fugle plakater og en Hval plakat og fiskenet til børn. Tag børnene med ud i naturen og fang vilde dyr i vandhullet. Fang sommerfugle med vores sommerfuglenet og køb en sommerfugleplakat med de mest almindelige sommerfugle i norden. 

Du kan også tage under vandet med vores fiskeplakat, tag på svampetur med vores svampeplakat eller lade børnene gå på opdagelse og lære at kigge på fugle med vores kikkert til børn som er en god børnekikkert til at starte på.

Find en smuk fugleplakat i vores store udvalg af naturplakater.


Prøv desuden mit mega populære NaturBingo som har fået over 5000 downloads inden for de sidste par år.

2701
19 Varer

Se også