Fragt fra kun 39 kr. - Fri Fragt fra 599 kr.*

Kikkert til børn

Kikkert til børn

På lager
179,00 kr.
Inkl. moms 1-3 hverdage.

Når dine børn skal introduceres til at kigge i kikkert er det en god idé at finde én der kan holde til hvad den bliver udsat for. Det her er en ægte og robust børnekikkert.

  • God start-kikkert til børn
  • 3 – 3,5 x forstørrelse

“Børnene er vildt glade for dem” Emil M. B.

Vælg mellem flere forskellige varianter/farver.

STØRRE ORDRE? - KONTAKT MIG FOR TILBUD

Vælg Farve
  • Sort
  • Grøn (Lys)
  • Transparent Blå
  • Transparent Rød
  • Explora naturgrøn

Kunder der købte denne vare, købte også

Smart børnekikkert – God til introduktion i brug af kikkert. Du kan købe dem i flere forskellige farver. Smart kikkert til børn lavet af Italienske Navir – Produceret i Italien. De har nogle kraftige farver og fås også i den mere neutrale sorte farve. Er du på udkig efter børnekikkerter eller juniorkikkerter, så er disse eksemplarer en god start. Og så er de ikke særligt dyre i forhold til øvrige produkter på markedet. Børnene får 3x forstørrelse, hvilket er fint til introduktion til det at kigge i kikkert.

Tag på tur med en Børnekikkert

De fleste tænker på fugle når man snakker om kikkerter. Men fugle bevæger sig ofte særlig hurtigt eller også er de små. (Med mindre i vil kigge på musvåger der flyver i cirkler for at skabe opdrift). Men når børn skal introduceres til at kigge på dyr kan man bare tage en tur i skoven eller på stranden. Det er ikke så tit man alligevel ser rådyr, men hvis man f.eks. tager i Dyrehaven. Så har børnene stor chance for at få brugt deres juniorkikkert rigeligt. I kan også tage ud til stranden. Her kan man kigge op og ned af kysten, ligesom der også er garanti for at kunne kigge på fugle. For børn kan en måge godt være interessant at kigge på. Brug denne børnekikkert som en start til børn. Når de bliver større eller mere vant til at bruge kikkert kan i opgradere til en model der kan noget mere. Tip: Lær fuglene at kende med en af disse fugleplakater

Bliv en erfaren ornitolog

Med børnekikkerten behøver man ikke at gå så tæt på dyrene at man risikerer at skræmme dem væk. I stedet kan man nøjes med at kigge på afstand og stadigvæk få fornemmelsen af at være tæt på.

Se også vores insektglas eller Se alt vores udstyr til naturoplevelser her

Børn kigger i kikkertHer fik jeg tilsendt et fint billede fra en kunde der havde købt en af hver farve kikkert til sine 3 børn. De var henrykte over at få lov at kigge efter fugle og andet. Børn har det med at behandle udstyret hårdere en voksne. Derfor er det også vigtigt ikke kun at vælge en billig kikkert – Den skal også kunne holde til noget. Det kikkert tilbud jeg har til dig er designet til børn. Farverne alene er afslørende. Når de har lært at bruge den rigtigt kan man altid opgradere til en dyrere model. Men jeg anbefaler at man starter med denne når det er første gang at dit barn skal introduceres til det.

Kom ud i naturen

Drømmer du også om at få dine børn væk fra tv’et, computerskærmen og den altid tilstedeværende smartphone?

Længes du selv efter ro og nærvær i din hverdag? I vores digitale tidsalder er det alfa og omega, at vi en gang imellem trækker stikket og søger tilbage imod naturen, for sammen, hver især og som familier at genfinde roen i selskab med naturens mange fantastiske dyr og planter. Der gemmer sig en betagende og alsidig verden af liv i enhver have, skov, busk, krat og buskads. Det kan ikke gengives digitalt, det skal opleves live, og har man først fået smag for naturens storslåede verden, er der ingen vej tilbage. Men hvordan overbeviser man og introducerer bedst muligt sine børn for fuglenes og pattedyrenes verden? Her kan det være værd at introducere en række remedier og redskaber, som gør det nemmere og sjovere at komme i gang. Med vores flotte børnekikkert i hånden, kan dine børn komme helt tæt på naturen og se hvordan for eksempel havens fugle interagerer med hinanden, bygger reder, yngler, samler mad og kæmper for deres territorie. Vores børnekikkert er dog langt fra kun beregnet til fugleobservationer, faktisk er pattedyrenes verden ofte endnu mere oplagt for den uerfarne kikkertbruger, da de ofte er både større og langsommere end de lynhurtige og sky havefugle.

Tag ungerne med

Tag ungerne en tur med i skoven og se hvad der sker. Måske er i heldige at møde en af landets mange små rådyr eller sågar den mægtige og majestætiske kronhjort. Også det akrobatiske røde egern og rovdyr som ræv og grævling kan i møde på jeres vej igennem den danske natur, og med en børnekikkert i hånden bliver det både nemmere, sikrere og sjovere for alle. Uden at forstyrre dyrene og skræmme dem væk kan i komme helt tæt på deres daglige gøremål og deres kamp for overlevelse. I kan også prøve at fange nogle af de flyvende insekter i kikkerten når de sætter sig på en blomst. Alternativt kan i fange dem med et sommerfuglenet

Om vores juniorkikkert

Denne juniorkikkert har hele 3 gange forstørrelse, så du og dine børn nemt kan få oplevelsen af at være helt tæt på dyrene.

Derudover kommer den i tre forskellige smarte farver. En rød til det modebevidste barn, en mørkegrøn til dig der gerne vil kamufleres bedst muligt, så du kan gemme dig i skoven eller i haven, og en mere neutral sort udgave. Uanset hvilken af de tre farver du vælger, vil du få timevis af underholdning ud af denne kikkert. Super 40 kikkerten fra Navir er en både smart og utroligt prisvenlig introduktion til dyreelskernes verden, og skulle det for alvor fange dine børns interesse, er der altid mulighed for senere at opgradere til en større model. En god start kikkert til børn. Som en begyndelse er Navir Super 40 kikkerten dog et billigt og godt alternativ til de ofte langt dyrere modeller.

Kikkkerten kan passende kombineres med vores Havens Fugle Plakat eller måske vores vildtplakat, hvis det er skovens store pattedyr. der for alvor vækker interesse hos dine børn. På den måde kan jeres observationerne nemt og hurtigt artsbestemmes.

Læs også Sådan kigger du på fugle med børn
Man behøver ikke at kigge så meget på specifikationerne. Farven og størrelsen er vigtigere. Og man behøver heller ikke at starte med at kigge efter småfugle – Man kan starte med en “findeleg”. Jeg plejer at lave en leg med ungerne på mit arbejde hvor de skal kigge i kikkerten over mod en boligblok – Og så skal de finde den altan hvorpå der f.eks. er en kanin. Den kan man lave i byen eller i skoven. Det vigtigste er oplevelsen i sig selv. Bliver de bidt af det kan man efterfølgende investere i en dyrere kikkert med bedre forstørrelse.

Første gang dit barn skal have en kikkert

Skal man ikke kigge så meget på specifikationer som forstørrelse mv. Det er vigtigere at kikkerten er robust og giver dit barn lyst til at bruge den. Når så barnet har lært at bruge en kikkert, kan man begynde at opgradere til en smartere model. Denne smarte kikkert til børn er lavet af italienske Navir og produceret i Italien. Den fåes i flere forskellige farver. Se f.eks. vores børnekikkert i rød. Denne model er billig og god til at starte med. Den har 3x forstørrelse, men det er rigeligt til at introducere barnet til at kigge i kikkert. Man skal huske på at det jo nok er første gang, og så er det vildt for barnet at noget bliver forstørret 3 gange.

Tag på tur med en Kikkert til børn

Børn bruger den til alt muligt – Ikke kun til at kigge langt med – Men også til at kigge efter insekter der sidder på planterne. Lad børnene selv gå på opdagelse og kigge efter de ting der fanger dem. Og følg så op på de ting der optager dem ???? Så skal de nok forblive interesserede i feltet.

Det bliver både nemmere og langt sjovere at opleve naturen, når du kommer helt tæt på den. Det kan man nemt komme med en kikkert, og vi har en både prisvenlig og børnevenlig juniorkikkert i sortimentet.

Kan i komme helt tættere på, bliver det også meget nemmere at engagere dine børn i naturens fantastiske verden.

Med Min Første Børnekikkert kan du virkelig give dine unger nogle gode oplevelser i naturen. Uanset om i er ude for at kigge på fugle, pattedyr, træer eller om dine børn bare er nysgerrige efter alt hvad der rører sig i naturen.

Min Første Børnekikkert er produceret af Navir og kommer i farverne grøn, rød sort, transparent rød og transparent blå.

Hos NaturHandel.dk kan du finde alt fra Fugle plakater og en Hval plakat til Insektsuger og fiskenet til børn. Tag børnene med ud i naturen og fang vilde dyr i vandhullet. Fang sommerfugle med vores sommerfuglenet og køb en sommerfugleplakat med de mest almindelige sommerfugle i norden. 

Du kan også tage under vandet med vores fiskeplakat, tag på svampetur med vores svampeplakat eller lade børnene gå på opdagelse og lære at kigge på fugle med vores kikkert som er en god børnekikkert til at starte på.

Find en smuk fugleplakat i vores store udvalg af naturplakater.


Prøv desuden mit mega populære NaturBingo som har fået over 5000 downloads inden for de sidste par år.

10724
18 Varer
8006944105025
2020-01-29

Se også