• -65%
Foldbar Rygsæk
Foldbar Rygsæk
Foldbar Rygsæk
Foldbar Rygsæk
Foldbar Rygsæk
Foldbar Rygsæk

Foldbar Rygsæk

Foldbar rygsæk i 3 forskellige farver. Super praktisk system til at folde den sammen til ingenting. Du kan sådan set have et par ekstra tasker med i tasken ????

Vælg mellem: Desert Sage (Grønlig/Sand), Antler Rose (Rødlig) og Ombre Blue (Blålig)

Str. åben: 30x16x42 cm

Str. foldet: 23×14 cm

Farve
  • Desert Sage (Grønlig/Sand)
  • Antler Rose (Rødlig)
  • Ombre Blue (Blålig)
På lager
20,65 kr. Vores tidligere pris 59,00 kr. -65%
Inkl. moms
2-3 hverdages levering

Antal Pris Du sparer
5 19,62 kr. Op til 5,16 kr.
10 18,59 kr. Op til 20,65 kr.
20 16,52 kr. Op til 82,60 kr.

Kunder, der købte denne vare, købte også

Rygsækken kan foldes sammen til en lille taske der kun fylder 22x14cm.

Praktisk at have med som en ekstra rygsæk til turen.

Rygsækken er lavet i polyester 210D

  • Foldbar rygsæk, som kan foldes helt sammen til en lille taske på 22 x 14 cm
  • Praktisk som en ekstra rygsæk på ferien til både børn og voksne
  • Lavet i polyester 210D og fås i flere farver

I rygsækken kan du også sagtens have et sommerfuglenet, da det er med teleskop som man kan folde sammen til næsten ingenting.

Ting til turen

Opbevaring

Opbevaring og transport af ejendele er to konstant tilbagevendende temaer, for alle os der har vores gang i naturen.

De fleste naturnørder elsker grej.

Der findes grej til stort set alt, men samtidig har de fleste et ønske om at gøre turen i skoven, til havet eller ud over heden så primitiv og let som muligt.

Det skal være behageligt at opholde sig i naturen, også for dine børns skyld. De skulle jo gerne have en positiv oplevelse, når de første gang bliver introduceret til naturens fantastiske verden.

Derfor kan det i mange tilfælde betale sig at skære ned på grejet og kun fokusere på de allermest nødvendige ting.

Med en lille og ultralet rygsæk ved hånden har du altid mulighed for hurtigt at pakke et par af de vigtigste ting og tage på opdagelse i naturen.

Vores bedste forslag er en foldbar rygsæk, som i sammenfoldet tilstand ikke fylder mere end 23x14cm.

Det betyder, at du nemt kan have den med i din kuffert, din vandrerygsæk, din bil eller bag på cykel eller motorcykel, uden at den er i vejen.

Får du spontant lyst til en kort vandretur, eller en tur i skoven for at kigge på fugle eller insekter, kan du på ganske få sekunder folder den ud til en rygsæk i størrelsen 30x16x42. Nemmere bliver det altså bare ikke.

Pak madpakken

kameraet, klatreskoene, et par af vores relevante foldere om skoven eller insektglassene og forstørrelsesglasset i en foldbar rygsæk og drag ud i naturen, det er her de allerstørste oplevelser venter dig.

Rygsækken kan bruges både af børn og voksne, og måske kan i endda have flere med, når i skal på tur?

I hvert fald er der her tale om et utrolig prisvenligt alternativ til mange andre dagtursrygsække, så selvom hele familien skal have en på ryggen, så sprænger man på ingen måde budgettet.

Vores mål er at levere gode og holdbare produkter til brug i naturen, men samtidig skal de være billige.

Man behøver ikke at give flere tusinde kroner for en dagtursrygsæk når den bedste rygsæk til dagsture, måske kan anskaffes meget billigere.

Uanset hvad,så har du her en super fed mulighed for nemt og med små midler at tage børnene med ud og opleve naturen, næsten uanset hvad i har lyst til at opleve.

I flere forskellige farver

Rygsækken kommer i tre forskellige spændende farvenuancer; desert sage som er grønlig og sandfarvet, antler rose som er mere rødlig, og ombre blue som er vores blå farvevalg.

Flotte farver der gør at disse rygsække nemt kan bruges til andre formål, for eksempel som skoletaske eller som håndbagage på din næste flyrejse.

I fuldt udfoldet tilstand har rygsækken et stort rum, hvor du kan opbevare dine særligt udvalgte genstande til turen, samt et lille rum foran, hvor du kan opbevare for eksempel dine nøgler, mobiloplader, kuglepenne eller andre småting.

I begge sider er der udadvendte net, hvor du kan have en lille drikkedunk, en sodavand eller en lille snack til turen. Rygsækken er lavet i materialet polyester 210D.

Læs om naturen her

3472
3 Varer