Foldbar Vanddunk
Foldbar Vanddunk
Foldbar Vanddunk
Foldbar Vanddunk

Foldbar Vanddunk

Få på lager
39,20 kr.
Inkl. moms
1-2 hverdages levering

Foldbar vanddunk med 15L kapacitet

Antal Pris Du sparer
3 35,28 kr. Op til 11,76 kr.

En vanddunk er smart at have med på turen hvis du skal afsted mange mennesker. Man kan også med fordel fylde den med saft, så man blot kan tappe her. Prøv at undgå plastik og papkrus..

Det kan jo også være en vanddunk kan bruges til at genopfylde en drikkedunk, så man undgår for meget affald. Der er plads til hele 15 L i dunken, hvilket er mere end rigeligt til de fleste.

Men 15 Liter er også meget at slæbe på hvis man skal på tur. Derfor kan det være en fordel at bruge en trækvogn, hvis du har fyldt dunken helt op.

Det er vidunderligt at færdes i naturen. Oplevelserne er talrige, og vælger du tilmed at overnatte i enten telt, shelter eller under åben himmel, så er du virkelig in for a treat.

Men det kræver forberedelse. Udstyret skal med andre ord være i orden.

En af de helt grundlæggende elementer inden for primitiv overlevelse er, at du altid sørger for at have vand nok. Ellers kommer du ingen vegne.

Med en foldbar vanddunk med 15 L. kapacitet er du klar til at leve det søde lejrliv med dine bedste venner.

Fyld denne vanddunk op ved den nærmeste vandpost eller ved en ren kilde, og så kan du og dine kammerater både lave mad, drikke vand, vaske op og børste tænder.

1 Enhed

Kunder, der købte denne vare, købte også