Fragt fra kun 39 kr. - Fri Fragt fra 599 kr.*

Træer, Planter & Organismer

Forårsskoven Plakat i A2
På lager
Træer, Planter & Organismer

Forårsskoven Plakat i A2

99,00 kr.

Træer

Jeg har samlet de største danske udbydere af plakater med motiver af træer i min webshop.

Her er der i flere forskellige størrelser og i flere forskellige motiver.

Prøv f.eks. den helt store i 70 x 100 cm. “Nordens Træer Plakat” som ikke behøver en ramme, idet den kommer med metallister og ophængsøje.

Her er langt de fleste almindelige træer du kan finde i de danske skove.

Vi har også nogle mindre størrelser af andre varianter: Plakat med løvtræer og plakat med nåletræer. Hver af disse har 10 træer samt medfølgende frugter og blade.

Træernes blade

Sidst men ikke mindst har vi også en plakat med træernes blade. Den er god hvis du gerne vil lære at kende forskel på træerne og genkende dem på deres blade.

Det er en avanceret opgave, men det kan lade sig gøre.

Under min uddannelse til Skov- og Landskabsingeniør havde jeg et helt fag der var målrettet mod kendskab til træerne alene ud fra deres blade.

Det fag hed Morfologi.

Da vi var færdige med dét, gik vi over til også at skulle kunne genkende dem i vintertilstand. Det er noget sværere skal jeg hilse og sige.

Da jeg startede på uddannelsen, vidste jeg ikke engang hvad et bøgetræ var. Det lærte man så hurtigt, idet det er det mest almindelige træ i danmark.

Men her lærte jeg også, at der ikke “bare” er egetræer, nej der findes mange forskellige slags. Bl.a. stilkeg, vintereg og rødeg stiftede jeg bekendtskab med.

Så hvis du vil studere træernes blade, så er en plakat som denne et godt skridt i den rigtige retning.

Svampe

Jeg har valgt at medtage plakater med svampe i denne kategori. Jeg har også her 2 forskellige varianter og i alt 3 forskellige størrelser.

Prøv f.eks. min svampe plakat i 70 x 100 cm med ophængsøje og metallister, eller en af mine svampe plakater i A2 eller A4

Om vores plakater

12 flotte, dekorative og yderst informative naturplakater finder vi under temaet ”træer, planter og organismer”.

Det er en imponerende samling, synes vi selv, og der er med garanti noget at finde for enhver plante eller svampenørd.

Selvom den danske vinter er lang, grå og trist, så vrimler livet op af jorden, så snart foråret, sommeren og efteråret er over os.

Det er en sand fryd for øjet, og det eneste du behøver at gøre er at tage godt fodtøj på og bevæge dig ud i naturen for selv at opleve dens mangfoldighed.

Og så skal du selvfølgelig, altså hvis det skal være rigtig sjovt, lære at genkende de træer, planter og organismer, som du finder på din vej.

Vi har et forslag, så du nemmest muligt kan komme i gang med at lære om og artsbestemme træer, planter og organismer.

Med en eller flere plakater på væggen får du ikke bare smukt interiør til dit hjem, du får også en konstant reminder om, hvor mange utrolige planter og svampe der findes i naturen og naturligvis en daglig opdatering på hvad disse organismer hedder.

Så kan du genkende dem, når du ser dem i skoven, på heden, på engen, i haven eller ved stranden, og du kender deres navne, så du for eksempel kan notere dine fund, og fortsætte din research når du kommer hjem.

På den måde bliver det også meget nemmere for dig at videreformidle viden om naturens skabninger til for eksempel dine børn og deres venner.

Det er vigtigt at også næste generation lærer om naturen.

Organismerne i denne plakatkategori spænder over en enorm størrelsesforskel.

Svampe

Fra de små og lidt større svampe på vores svampe plakat i 70 x 100 cm.

Vores svampe plakater i A2 og vores svampe plakater i A4 til skovens kæmper, som kan ses og studeres på vores nordens træer plakat i 70 x 100 cm.

Plakat med nåletræer i A4 og A2 samt plakat med løvtræer i A4 og A2.

Svampeplakaterne lærer dig blandt andet om spiselig morkel (pas endelig på du ikke forveksler den med stenmorkel, som på ingen måde er spiselig).

karl johan, tragt kantarel, stor parasolhat og vårmusseron.

Mange af disse er fortrinlige spisesvampe, men det kræver en del kendskab, og derfor er det en god ide med både kvalitetslitteratur og for eksempel plakater på væggen, så du får tilbundsgående kendskab til disse organsimer.

Træerne er som sagt opdelt imellem nåletræer og løvtræer.

Det er to meget forskellige skovtyper, så udover at du det ene sted kan støde på bøg, eg og elm og det andet på skovfyr og rød gran, så fordrer de to skovtyper også helt forskelligt liv i og omkring skovbunden.

Træernes vigtigste kendetegn er deres blade. Med en plakat med træernes blade i A4 eller A2 kan du lærer mere om, hvordan træerne ser ud helt tæt på.

Bævreasp, dunbirk, balsampoppel, hestekastanje, hassel, ahorn, spidsløn

– alle har de helt forskellige kendetegn og blade i mere eller mindre fantasifulde former.

Og dem skal du selvfølgelig kende, hvis du har en seriøs interesse i botanik eller bare en lille botaniker i maven.