Tilbudspakker


Her finder du inspiration til turen i naturen i form af vores emnekasser.

Emnekasser med udstyr til forskellige naturtyper.

Vælg selv hvor mange du vil købe ind til.

Vores emnekasser er en samling over de produkter i vores sortiment som kan være relevante i forbindelse med en tur i en given naturtype eller inden for et givent emne, f.eks. insekter (Krible Krable)

Hos naturhandel.dk har vi en række fede og brugbare emnekasser, som kan bruges når du skal have ungerne med ud og opleve naturen.

Med en emnekasse får du alt hvad du skal bruge, når du skal ud og rode, rage, pille, se og røre ved naturen.

Du sammensætter helt selv de remedier, som du har brug for i din emnekasse.

Du kan for eksempel vælge krible krable kassen, med udstyr som hjælper dig med at finde og identificere alle de små spændende dyr, der lever under sten og i skovbunden mm.

Vi har også emnekasser med målrettet fokus på skoven, havet og vandhullet.

Hos NaturHandel.dk kan du finde alt fra Fugle plakater og en Hval plakat til Insektsuger og fiskenet til børn. Tag børnene med ud i naturen og fang vilde dyr i vandhullet. Fang sommerfugle med vores sommerfuglenet og køb en sommerfugleplakat med de mest almindelige sommerfugle i norden. 

Du kan også tage under vandet med vores fiskeplakat, tag på svampetur med vores svampeplakat eller lade børnene gå på opdagelse og lære at kigge på fugle med vores kikkert til børn som er en god børnekikkert til at starte på.

Find en smuk fugleplakat i vores store udvalg af naturplakater.


Prøv desuden mit mega populære NaturBingo som har fået over 5000 downloads inden for de sidste par år.